After Dark: Μία εκπομπή με άρωμα Eurovision αλλά και… Survivor
Media

After Dark: Μία εκπομπή με άρωμα Eurovision αλλά και… Survivor

Την Παρασκευή 14 Μαΐου, αμέσως μετά το «House of Fame La Academia - Live Concert», ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους του στο After Dark, στον ΣΚΑΪ.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, δέχεται τη φιλοξενία του Θέμη.

Η, μόλις 18 ετών, τραγουδίστρια παραχωρεί μία εκ βαθέων συνέντευξη, όπου μιλάει για το “Last Dance”, το τραγούδι με το οποίο θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό και εκμυστηρεύεται σκέψεις και συναισθήματα για τη μεγάλη βραδιά. Πάντα στο πλευρό της, ο συνθέτης του τραγουδιού Δημήτρης Κοντόπουλος και ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός.

Οι δυο τους μιλάνε για τη γνωριμία τους με την Στεφανία και αναφέρουν πτυχές του χαρακτήρα της που δεν γνωρίζουμε. Πέρα όμως από το επαγγελματικό κομμάτι, η Στεφανία κάνει και αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Στη συνέχεια, στο εξομολογητήριο φαίνεται να το διασκεδάζει! Τι θέση θα πάρει στην τελική δεκάδα του After Dark;

Στο bonus εξομολογητήριο της βραδιάς συναντάμε τον τραγουδιστή Πάνο Καλίδη, ο οποίος επέστρεψε από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο αποφασισμένος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και να μπει στο Πάνθεον της εκπομπής.

Και αυτή τη χρονιά οι πιο αποκαλυπτικές εξομολογήσεις γίνονται… After Dark.

Κάθε Παρασκευή, στον ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved