Άγριες Μέλισσες: Η εμφάνιση της Λενιώς στα νέα επεισόδια θα σε συναρπάσει – Οι πρώτες φωτό
Media

Άγριες Μέλισσες: Η εμφάνιση της Λενιώς στα νέα επεισόδια θα σε συναρπάσει – Οι πρώτες φωτό

Άγριες Μέλισσες: Για πρώτη φορά σχεδόν μετά από δυο σεζόν θα δούμε τη Λενιώ με μια εμφάνιση που θα σε συναρπάσει!

Από την αρχή των επεισοδίων του πρώτου κύκλου οι φορές που είδαμε την πρωταγωνίστρια να μην φορά μαύρα ήταν ελάχιστες.

Όμως τα χρόνια πέρασαν, η εποχή στη σειρά άλλαξε και πλέον η Λενιώ έχει αλλάξει το στιλ της. Στα νέα επεισόδια λοιπόν δεν θα τη δούμε ούτε με μαύρα, ούτε με τα κλασσικά σκουρόχρωμα ρούχα που την είδαμε συνηθίσει αφού σε ένα από αυτά θα την απολαύσουμε με midi κίτρινο φλοράλ φόρεμα και καπαρντίνα σε nude απόχρωση.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που οι στιλίστες επιλέγουν για την πρωταγωνίστρια ένα τόσο διαφορετικό ρούχο.

Ρόλο σε αυτό παίζει φυσικά και η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της αφού η ηθοποιός, Μαρία Κίτσου από την αρχή της πρώτης σεζόν μέχρι και σήμερα έχει χάσει πολλά κιλά. Η αρχή είχε γίνει στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, όταν η Μαρία Κίτσου πρόσεξε περισσότερο την διατροφή της, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε.

Η Μαρία Κίτσου είχε πει για τα κιλά που έχασε: «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Η αλλαγή της είναι μεγάλη ακόμα και στη σειρά, Άγριες Μέλισσες αλλιώς τη γνωρίσαμε και πια είναι άλλος άνθρωπος!

Θες η αλλαγή στο ρόλο που πλέον είναι με τον άνθρωπο που την κάνει ευτυχισμένη, θες το γεγονός ότι σεναριακά η Λενιώ ετοιμάζεται να γίνει μαμά, θες το γεγονός ότι στη σειρά η εποχή άλλαξε.

Το σίγουρο είναι πως έχει αλλάξει θεαματικά ακόμη και στη σειρά.

Δες τη νέα της εμφάνιση στη σειρά στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved