Ζακέτα να πάρεις: Τα γιατροσόφια της Φούλης ή της Ευγενίας θα προτιμήσει ο άρρωστος Λουκάς;
Media

Ζακέτα να πάρεις: Τα γιατροσόφια της Φούλης ή της Ευγενίας θα προτιμήσει ο άρρωστος Λουκάς;

Ζακέτα να πάρεις: Δύο νέα απολαυστικά επεισόδιο έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο 15-16/5 στην ΕΡΤ1 - Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε

Επεισόδιο 11ο: «Περαστικά»

Ο Λουκάς αρπάζει μια γερή ίωση και πρέπει να μείνει στο κρεβάτι, για να του περάσει. Η Φούλη, που ξυπνάει η μάνα μέσα της, βγάζει πρόγραμμα θεραπείας και ανάρρωσης, ακολουθώντας τις συμβουλές της Αριστέας, η οποία σπεύδει να της μάθει όλα τα γιατροσόφια του χωριού. Η Ευγενία, όμως, που δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στην πεθερά της, βάζει το δικό της πρόγραμμα. Μεταξύ τους αρχίζει πόλεμος κι ανταγωνισμός ποια θα κάνει καλά τον Λουκά και ποια θεραπεία θα ακολουθήσει ο ασθενής: τα γιατροσόφια της Φούλης ή τα συμβατικά φάρμακα της Ευγενίας.

Ο Λουκάς, για να μην τους χαλάσει χατίρι και για να μην τσακώνονται, ακολουθεί πειθήνια και τις δύο ιατρικές πρακτικές. Στο τέλος, όχι απλώς θα τον κάνουν χειρότερα, αλλά θα τον στείλουν και στο νοσοκομείο.

Επεισόδιο 12ο: «Πράσινη συνείδηση»

Η Αριστέα ετοιμάζει την ανοιξιάτικη γενική της και προμηθεύεται καθαριστικά, για να αστράψει το σπίτι το Σαββατοκύριακο που ο Ευθύμης θα λείπει εκδρομή. Όμως, ένας σπασμένος σωλήνας στο μπάνιο της Θάλειας τής αλλάζει τα σχέδια.

Η Θάλεια θα μείνει μαζί τους το Σαββατοκύριακο μέχρι να φτιάξει ο μάστορας το μπάνιο της. Η Θάλεια, εκτός όμως από φιλοξενούμενη, είναι και οικολόγος και φέρνει τις συνήθειές της στο σπίτι, παρασέρνοντας και τον Ευθύμη, ο οποίος πάντα ήθελε να δοκιμάσει έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής και τώρα μπορεί να κάνει την αρχή.

Όταν οι δυο τους πηγαίνουν σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αλόγιστη χρήση των πλαστικών, η Αριστέα αγχώνεται μην πάθει κάτι ο Ευθύμης και, μαζί με τη Φούλη και τη Δέσποινα, ακολουθεί την πορεία, έτοιμη να επέμβει. Και δυστυχώς για όλους, θα επέμβει για τα καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved