House of Fame: «Τα έσπασε» η Ζόζεφιν με την εκρηκτική της παρουσία - Η αφιέρωση στην Καίτη Γαρμπή!
Media

House of Fame: «Τα έσπασε» η Ζόζεφιν με την εκρηκτική της παρουσία - Η αφιέρωση στην Καίτη Γαρμπή!

House of Fame: H Ζόζεφιν βρέθηκε στην σκηνή του 11ου live concert της Μουσικής Ακαδημίας του ΣΚΑΪ και ξεσήκωσε... τα πλήθη!

Πολλές οι εκπλήξεις που μας επεφύλασσε το live concert του House of Fame το βράδυ της Παρασκευής (14/5).

Πώς και πώς περίμεναν οι σπουδαστές αλλά και οι τηλεθεατές να απολαύσουν το δυναμικό perfomance της καλλονής ξανθιάς τραγουδίστριας.

Η Ζόζεφιν έλαμψε με την παρουσία της και μοίρασε... εγκεφαλικά με το outfit που επέλεξε να φορέσει on stage. H Ζόζεφιν εμφανίστηκε με ένα καυτό κοντό σορτσάκι με ένα top και μαύρες ψηλές μπότες.

Η Ζόζεφιν τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της με τίτλο "Παλιόπαιδο", το "Πες μου τι" και άλλες επιτυχίες της. Στην σκηνή είδαμε και τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της νεαρής τραγουδίστριας, καθώς έχει χορογραφήσει το τελευταίο της τραγούδι.

Καθήλωσε για ακόμη μια φορά με την σκηνική της παρουσία και ανέβασε την θερμοκρασία του πλατό στα... ύψη με τα λικνίσματά της.

Δείτε το βίντεο.

Τέλος, η Ζόζεφιν ερμήνευσε "Το λάθος μου" και το αφιέρωσε στην Καίτη Γαρμπή! "Είστε μια έμπνευση", είπε στην κριτή της μουσικής ακαδημίας μετά την ολοκλήρωση του show της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved