Δε Γκρανμάδερ: Πρεμιέρα με αποκαλύψεις Παπαδόπουλου! Το φλερτ με τον κίνδυνο και η μοναξιά!
Media

Δε Γκρανμάδερ: Πρεμιέρα με αποκαλύψεις Παπαδόπουλου! Το φλερτ με τον κίνδυνο και η μοναξιά!

Πρεμιέρα έκανε χθες, Παρασκευή 14 Μαΐου, η εκπομπή "ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ" με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Πρώτος καλεσμένος του Ιεροκλή και της γιαγιάς ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος αποτελούσε διακαή πόθο του να έρθει στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ως καλεσμένος. Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη μεγάλη προσωπικότητα του Μίκη Θεοδωράκη τον οποίο είχε την τιμή να φιλοξενήσει τρεις φορές στην εκπομπή του. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:



Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τον κίνδυνο, για το πώς αντιμετωπίζει τα θέματα υγείας που προκύπτουν αλλά και για την θέση του σε σχέση με την θρησκεία και την πίστη. Ο ηθοποιός θυμήθηκε τις φορές εκείνες που το φλερτ του με την αδρεναλίνη και τον κίνδυνο κόντεψαν να του κοστίσουν τη ζωή.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος διηγήθηκε κάποιες άγνωστες και συγκινητικές ιστορίες του παρελθόντος από το νησί της μητέρας του, την Νάξο και την πρώτη δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει για τα προς το ζην.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τους κοντινούς του φίλους τους οποίους θεωρεί οικογένεια αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την μοναξιά, την οποία χαρακτηρίζει ως "μεγάλη ανάσα".


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved