Η Φάρμα: O επιστάτης έριξε... πόρτα στους παίκτες και αποχώρησε
Media

Η Φάρμα: O επιστάτης έριξε... πόρτα στους παίκτες και αποχώρησε

Η Φάρμα: Δεν περίμεναν με τίποτα τη συγκεκριμένη αντίδραση οι παίκτες του ριάλιτι - Ο Βασίλης Φιλίππου όμως επέστρεψε και έδωσε εξηγήσεις...

Και πάνω που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα στο ριάλιτι του ANT1, ο επιστάτης έκανε αυτό που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στη Φάρμα.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι ο Βασίλης Φιλίππου επισκέφτηκε τους παίκτες προκειμένου να δει πως κυλά η αποστολή που τους είχε αναθέσει. Να θυμίσουμε πως οι συγκάτοικοι έπρεπε να φτιάξουν στο αγρόκτημα τη δική τους λίμνη στην οποία θα έμπαιναν οι χήνες.

Και ενώ όλοι τους πίστευαν πως έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους, η αντίδραση του επιστάτη έγινε η viral στιγμή του φετινού ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα πλησιάζοντας τη Φάρμα και βλέποντας τη λίμνη, ο Βασίλης έκανε αναστροφή κλείνοντας την πόρτα και αποχωρώντας βουβός.

https://www.instagram.com/p/CO54KpQq6hi

Επικράτησε αγωνία και απορία στα βλέμματα όλων, μιας και κανείς δεν γνώριζε τι μπορεί να είχε συμβεί. Ο επιστάτης επέστρεψε και μιλώντας με έντονο ύφος στους παίκτες, μέχρι που έσπασε το αυστηρό του προφίλ δηλώνοντας πως πρόκειται για... παρεξήγηση.

Ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα ενώ αποχώρησε κλείνοντας την πόρτα, προκειμένου να μεταφέρει τις χήνες, όπως δήλωσε αργότερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved