H Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε από το ριάλιτι με επική ατάκα
Media

H Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε από το ριάλιτι με επική ατάκα

H Φάρμα: Οι πιο δυνατές στιγμές του νέου επεισοδίου και η ώρα της αποχώρησης - Όσα είδαμε στο ριάλιτι του ANT1...

Άλλη μια αποχώρηση από το ριάλιτι του ANT1 το οποί ξεκινά σιγά - σιγά την αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε και την ανάδειξη του νικητή.

Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας είδαμε τη διαδικασία για την δεύτερη γυναίκα μονομάχο. Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τον λόγο στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προκειμένου να επιλέξει μία από τις δίδυμες αδερφές.

«Επέλεξα την Έλενα, χωρίς να σταθώ στον αγώνα που πέρασαν οι δυο τους, βρέθηκαν πολύ κοντά, απλά τώρα θεωρώ ότι η Έλενα είναι πιο κοντά σε εμένα γιατί έχει μπει μια φορά στον αχυρώνα, ενώ για τη Φένια ήταν η δεύτερη φορά και θεωρώ ότι η κάθε φορά είναι και πολύ σημαντική και κρίσιμη, εδώ που είμαστε», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου...

Έτσι η Έλενα Τσικιτίκου είναι η δεύτερη μονομάχος η οποία θα αγωνιστεί για την παραμονή της στο ριάλιτι του ANT1.

Και πάνω που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα στο ριάλιτι του ANT1, ο επιστάτης έκανε αυτό που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στη Φάρμα.

Ο Βασίλης Φιλίππου επισκέφτηκε τους παίκτες προκειμένου να δει πως κυλά η αποστολή που τους είχε αναθέσει. Να θυμίσουμε πως οι συγκάτοικοι έπρεπε να φτιάξουν στο αγρόκτημα τη δική τους λίμνη στην οποία θα έμπαιναν οι χήνες.

https://www.instagram.com/p/CO54KpQq6hi

Και ενώ όλοι τους πίστευαν πως έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους, η αντίδραση του επιστάτη έγινε η viral στιγμή του φετινού ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα πλησιάζοντας τη Φάρμα και βλέποντας τη λίμνη, ο Βασίλης έκανε αναστροφή κλείνοντας την πόρτα και αποχωρώντας βουβός.

Επικράτησε αγωνία και απορία στα βλέμματα όλων, μιας και κανείς δεν γνώριζε τι μπορεί να είχε συμβεί. Ο επιστάτης επέστρεψε και μιλώντας με έντονο ύφος στους παίκτες, μέχρι που έσπασε το αυστηρό του προφίλ δηλώνοντας πως πρόκειται για... παρεξήγηση.

Η ώρα της αποχώρησης.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Έλενα Τσικιρίκου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έτοιμες να τα δώσουν όλα. Εκείνη που επικράτησε στην βαθμολόγια ήταν η Έλενα. Επομένως, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε από το ριάλιτι.

Μετά το τέλος του τελευταίου αγωνίσματος, η 28χρονη έκανε εντυπωσιακό φινάλε δηλώνοντας πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι και του σαλονιού και του... αλωνιού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved