Αυτό και αν είναι έκπληξη! Δεν φαντάζεστε ποιος παρουσιαστής συζητά να πάρει τη θέση του Κρατερού!
Media

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Δεν φαντάζεστε ποιος παρουσιαστής συζητά να πάρει τη θέση του Κρατερού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο της τηλεόρασης αυτό που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κρατερός Κατσούλης πριν από μερικές μέρες, ότι αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή Στη φωλιά των Κού Κου.

Φανερά συγκινημένος αλλά και αποφασισμένος ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής πως δεν θα μπορούσε πλέον να συνεχίσει την παρουσίαση του πρωινού του Star. Σχεδόν αμίλητη στο πλευρό του η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη παρόλο που ήταν από τους πρώτους που τη γνώριζε.

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες όμως ήδη το κανάλι της Κηφισιάς δείχνει να είναι έτοιμο για την αντικατάσταση του Κρατερού Κατσούλη.

Σύμφωνα με τη Real το Star βρίσκεται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με μεγάλο όνομα στο χώρο της παρουσίασης προκειμένου να ολοκληρώσει εκείνος τη σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου.

Το όνομά του προκάλεσε έκπληξη αφού ο συγκεκριμένος παρουσιαστής απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση -με ένα μικρό διάλειμμα που είχε κάνει την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο ο όποιος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει κάνει αρκετά ραντεβού με τους ιθύνοντες του Star για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα πάντα με τη Real, η Κατερίνα Καραβάτου μετά την απόφαση του συζύγου της να αποχωρήσει από την εκπομπή χρειάστηκε να υπογράψει εκ νέου ένα δίμηνο συμβόλαιο με το κανάλι ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο για το συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας της για του χρόνου με το κανάλι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved