Survivor: Το μήνυμα της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη
Media

Survivor: Το μήνυμα της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη

Survivor: Ο Νίκος Μπάρτζης από χθες, 16 Μάη αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο τραυματισμός που έχει στα γόνατα του είναι σοβαρός.

Ο Νίκος Μπάρτζης γύρισε στην παραλία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε να φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο!

Μετά τον James και ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε από το survivor! O Νίκος είπε χαρακτηριστικά πριν αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους.

Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία.

Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω.»!

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μία φωτογραφία του φίλου της, Νίκου Μπάρτζη και έγραψε «Κορίτσια ο φίλος μου ο Νίκος είναι ελεύθερος και γυρνάει Ελλάδα!! Νικόλα σβάρνα όλα».

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε η Άννα Μαρία με τον Νίκο στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved