Survivor: Η απίστευτη μπηχτή της Σαλαγκούδη για το ριάλιτι μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη!
Media

Survivor: Η απίστευτη μπηχτή της Σαλαγκούδη για το ριάλιτι μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη!

Δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε αυτή την ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor

Παρελθόν αποτελεί από χθες ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor, αφού έχει τραυματιστεί σοβαρά στα γόνατά του και οι γιατροί έκριναν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στους απαιτητικούς στίβους μάχης του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ.

Και μπορεί η παραγωγή του Survivor να του πρότεινε να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνιστεί μόνο αν νιώσει καλύτερα, όμως ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Μετά την αποχώρηση του, η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και έγραψε μία ατάκα – σπόντα που δεν θα περίμενε κανείς να δει! Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχει πλέον νόημα να παρακολουθείς Survivor;» δείχνοντάς μας ότι ήθελε να δει τον Νίκο Μπάρτζη στον τελικό!

Nα επισημάνουμε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη μετά τη συνάντησή της με τον Περικλή Κονδυλάτο στο πάρτι γενεθλίων της Ελευθερίας Ελευθερίου μας εξέπληξε ακόμα μία φορά! Μετά το ριάλιτι ο Περικλής και η Ανθή δεν μιλούσαν και έκαναν αιχμηρές δηλώσεις ο ένας κατά του άλλου, όμως συναντήθηκαν και τα είπαν… O Περικλής έσπασε τον πάγο και της είπε ότι θα ήθελε να συζητήσουν οι δυο τους για όλα όσα έχουν συμβεί ανά μεταξύ τους και εκείνη συμφώνησε!

Τώρα η δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση για το survivor και τον Νίκο Μπάρτη που δεν περιμέναμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved