GNTM: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη θέση της Βίκυς Καγιά;
Media

GNTM: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη θέση της Βίκυς Καγιά;

GNTM: Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και νέο πρόσωπο έκπληξη λέγεται ότι θα την αντικαταστήσει!

Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με το Πρωινό και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η επικρατέστερη να μπει στην κριτική επιτροπή του GNTM είναι η Νάντια Σερλίδου.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον αέρα του Πρωινού: «Η επικρατέστερη για αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM, και θέλουν να έχει και χαρακτηριστικά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, φρέσκο, άκαυτο πρόσωπο, Νάντια Σερλίδου λέγεται. Πολύ όμορφο μοντέλο, την είχαμε δει πρώτη φορά στις εξέδρες στο Eurobasket, το 2007. Έκτοτε έκανε μια πολύ μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τόκιο, Παρίσι, Μιλάνο, ιταλική Vogue εξώφυλλο, ολλανδικό ELLE. Είναι η επικρατέστερη, θα δούμε αν θα κλείσει».

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved