Media

Η Φάρμα spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κερδίζει τα 50.000€;

Είστε έτοιμοι για το απόλυτο spoiler για τη Φάρμα;

Η Φάρμα μπαίνει και εκείνη στην τελική ευθεία και πολλοί αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα ξεπεράσει όλες τις δοκιμασίες, κερδίζοντας τα 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο.

Η εκπομπή Αννίτα Κοίτα έκανε spoiler σχετικά με το ποια θα είναι η τελική τετράδα του ριάλιτι!

Τον μεγάλο νικητή της Φάρμας θα τον μάθουμε την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 21:00!

Συγκεκριμένα οι παίκτες που θα φτάσουν έως τον τελικό είναι: ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, η Κυριακή Κατσογρεσάκη κι ο Κώστας Γκρέκας. Ωστόσο μόνο ένας θα καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!

Ο νικητής σύμφωνα πάντα με την εκπομπή είναι ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος κερδίζει το έπαθλο που είναι ένα αυτοκίνητο και 50.000 ευρώ μετρητά.

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα. Είναι μοντέλο και επιχειρηματίας
Είναι 44 ετών και έχει γενέθλια στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Μία από τις μεγαλύτερες καμπάνιες που έχει κάνει, είναι για γνωστό αναψυκτικό και για έναν χρόνο η φωτογραφία του ήταν επάνω στο κουτάκι του συγκεκριμένου ροφήματος και σε όλα τα ψυγεία. Ο Κώστας Γκρέκας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο».

Τον Φεβρουάριο του 2012 θα ντυθεί γαμπρός, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Βαζούρα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved