Survivor: Έρωτες, φιλίες και παίκτες – κλειδιά βγάζουν τον νικητή!
Media

Survivor: Έρωτες, φιλίες και παίκτες – κλειδιά βγάζουν τον νικητή!

Tο φετινό Survivor όπως λένε όσοι πάτησαν το πόδι τους στον Άγιο Δομίνικο, είναι το πιο δύσκολο από όλα τα προηγούμενα.

Tο φετινό ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε με πολλή φόρα στις οθόνες μας, κρατώντας εδώ και μήνες αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Σε αυτό έχει συντελέσει φυσικά το εξαιρετικό κάστινγκ, με διάσημους και μη διαλεγμένους ένας προς έναν για τη δημιουργία ενός εκρηκτικού μείγματος, αλλά και κάποιες πολύ πετυχημένες παρεμβάσεις από την παραγωγή που, όταν χρειάστηκε, έβαλε το χεράκι της για να ταρακουνήσει λίγο (ή πολύ) τα πράγματα.

Μια τέτοια πρώτη παρέμβαση ήταν το ανακάτεμα της τράπουλας όταν, στην αρχή ακόμη του παιχνιδιού, οι Διάσημοι παρέπαιαν, χωρίς να μπορούν να σημειώσουν νίκη απέναντι στους Μαχητές. Τότε, οι δύο ομάδες αναμείχθηκαν, παίκτες άλλαξαν στρατόπεδα και... άρχισαν τα όργανα, τα οποία έκτοτε καλά κρατούν.

Το «χοντρό» παιχνίδι, όμως, ξεκίνησε τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην παραλία των τότε Μπλε ο Σάκης Κατσούλης, για να αποδειχθεί ο πιο καλά κρυμμένος άσος στο μανίκι του φετινού ριάλιτι.

Ο έρωτας που «ξύπνησε» στην παραλία και το σίγουρο outsider

Η παλιά σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη στάθηκε αφορμή για να ενταχθεί στο μενού του φετινού «Survivor» και μπόλικο ρομάντζο. Οι λεπτομέρειες αυτού του love story -για πόσο καιρό ήταν μαζί το ζευγάρι και γιατί χώρισε- βγήκαν πολύ σύντομα στην επιφάνεια και έδωσαν σε εκπομπές και ιστοσελίδες άφθονο υλικό για κουβέντα. Όσο για την παραγωγή, φρόντισε να διανθίσει τις κοινές σκηνές των δύο παικτών με ρομαντικά τραγούδια και πλάνα ηλιοβασιλέματος, ανεβάζοντας τον ερωτισμό στα ύψη! Το «τρίτο» πλέον πρόσωπο, ο Γιώργος Λιβάνης, υποτίθεται πως παρακολουθεί τις εξελίξεις από το σπίτι του, ακούγοντας το «Να είσαι ευτυχισμένη» να παίζει συχνά-πυκνά κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη η (πρώην;) αγαπημένη του! Το γεγονός, δε, ότι την περασμένη εβδομάδα δεν τον είδαμε να στέλνει κάποιο μήνυμα στη Μαριαλένα, στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μπλε, έδωσε τροφή για νέα σχόλια, αυτήν τη φορά και ανάμεσα στους ίδιους τους παίκτες.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, η Μα¬ριαλένα έδειξε... κατανόηση επειδή μπορεί να έχει παρερμηνεύσει τη σχέση της με τον Σάκη, ο Σάκης από την πλευρά του είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά, ενώ ο Τριαντάφυλλος, ως δικηγόρος του διαβόλου, είπε αυτό που όλοι πίσω στην Ελλάδα σκέφτονται: «Περίμενες να σου στείλει και μήνυμα ο Λιβάνης με όλα αυτά που βλέπει εδώ πέρα; Δεν περιγράφω άλλο. Άντε γεια, Μαρίαλένα!». Πέρα, όμως, από το ρομαντικό του πράγματος, το γεγονός παραμένει ότι δύο παίκτες που έχουν έρθει τόσο κοντά και έχουν επαναλάβει πολλές φορές μπροστά σε κάμερες και συμπαίκτες πως αποτελούν στήριγμα ο ένας για τον άλλο και βάζουν ισχυρή υποψηφιότητα για να φτάσουν ψηλά ακόμα και μέχρι την τελική τετράδα.

Με τη διάλυση των δύο ομάδων και τη μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό, Σάκης και Μαριαλένα δεν πρόκειται να αλληλοψηφιστούν - αντίθετα, πιθανότατα θα συνεννοούνται για το πού θα στρέψουν τα βέλη τους. Ίσως, λοιπόν, να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος τους έχει πάντα από κοντά και πλασάρεται ως... παιδάκι τους. Ο ίδιος, έχοντας μπει τόσες φορές στον τάκο κι έχοντας εμπεδώσει πια την προτίμηση που του έχει ο κόσμος, θεωρείται πλέον ως ένα ισχυρό αουτσάιντερ. Στο πλάι δύο πολύ δυνατών παικτών, όπως οι δυο του «γονείς», φτιάχνουν μια τριάδα που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.


Ασημακόπουλος από… χρυσάφι

Ξεκίνησε ως ένας πολύ δυνατός παίκτης, που πατούσε γερά στο στίβο μάχης και έφερνε νίκες για τους τότε Μαχητές. Γρήγορα, όμως, έδειξε ότι δεν θα στέριωνε στην ομάδα του, πράγμα που έγινε πια ξεκάθαρο όταν, μαζί με τον Κόρο, τη Σοφία και τον Κώστα Παπαδόπουλο δημιούργησαν τη δική τους υποομάδα. Την υπο-ομάδα αυτή έφερε σύσσωμη ο Γιώργος Κοψιδάς στους Κόκκινους, κι έκτοτε ο Aσημακόπουλος βρήκε το λιμάνι του και άρχισε να ξεδιπλώνει και τις υπόλοιπες -πέρα από τις αγωνιστικές- αρετές του. Παιδί με χαμόγελο και χιούμορ, πέρασε μια μεγάλη αγωνιστική κάμψη που τον λύγισε και ψυχολογικά.

Έκλαψε, ξέσπασε και το ξεπέρασε, με τη βοήθεια των Κόκκινων που τον στήριξαν όταν το είχε περισσότερο ανάγκη. Κι έτσι, έχοντας πάρει, όταν χρειάστηκε, και την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού, ο Ασημακόπουλος ανέκαμψε, έφερε σπουδαίες νίκες στην ομάδα και, κυρίως, βρήκε ξανά το μπρίο και τον ενθουσιασμό του, που μοιάζει να μην τον εγκαταλείπει ούτε όταν τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο γίνονται πολύ δύσκολα.

Εκτός όλων των άλλων, είναι και δεινός χορευτής, όπως δεν διστάζει να αποδεικνύει μπροστά στις κάμερες. Τον αγαπάμε - και πως φαίνεται, δεν είμαστε οι μόνοι, αφού έχει κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση των συμπαικτών του. Ατομικά, ο Ασημακόπουλος θα μπορούσε να γίνει ρυθμιστής πολλών εξελίξεων και να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ποιοι θα φτάσουν κοντά στον τελικό.

Θα παίξει, όμως, στρατηγικά ή θα συνεχίσει απλώς να διασκεδάζει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, σαν να βρίσκεται σε ένα ατελείωτο beach party;

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved