Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για την εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Media

Πρωτιά στο δυναμικό κοινό για την εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN, «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά της και την Κυριακή 16 Μαΐου, ήρθε πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54, σε μία εξαιρετικά ανταγωνιστική ζώνη.

Με την πλούσια θεματολογία, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ αλλά και τις απολαυστικές συνεντεύξεις, η ομάδα του « Έλα Χαμογέλα» κατάφερε να κερδίσει το δυναμικό κοινό με ποσοστό 18,4%.Πρώτη ήρθε και στις γυναίκες 25-44 σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 24,9%, αλλά και στο αντρικό κοινό 25-44 με 19,5%.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!

Το «Έλα Χαμογέλα» συνεχίζει δυναμικά κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN!

Να θυμίσουμε πως όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Κατερίνα Ζαρίφη στις πρώτες συζητήσεις με την Ελένη Μενεγάκη για ενδεχόμενη συνεργασία ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά της θα είναι η σειρά στην οποία θα παίζει, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" που θα προβάλλεται στο Mega και μάλιστα πρότεινε να μην είναι καθημερινή η παρουσία της στην εκπομπή της Ελένης αλλά δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Όσο για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, μπορεί η φιλία του με την Ελένη να είναι πάνω από όλα, όμως, δεν παύει να ανήκει στο δυναμικό του Alpha πάνω από 16 χρόνια και έτσι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αφήσει την τηλεοπτική του στέγη για το Mega, έστω και αν πρόκειται για τα μάτια της Ελένης.

Όσο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που φέτος παρακολουθούμε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο πολύπλοκα και έτσι είναι πολύ πιθανόν του χρόνου να τη δούμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved