Survivor: O Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε την ασυλία - Άλαλος ο Ντάφυ!
Media

Survivor: O Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε την ασυλία - Άλαλος ο Ντάφυ!

Survivor: Γεμάτο ανατροπές και αλλαγές για το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας ήταν το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πλησιάζοντας σιγά σιγά προς το τέλος και τον μεγάλο τελικό του Survivor, το παιχνίδι αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο ατομικό, καθώς οι παίκτες μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη έχουν μειωθεί αρκετά.

Μπλε και Κόκκινοι έφτασαν στο στίβο μάχης και εκεί τους υποδέχτηκε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Λιανός για να τους εξηγήσει πως θα διεξαχθεί το σημερινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Ο παρουσιαστής του Survivor τους εξήγησε, λέγοντας: «Σήμερα καθένας παίζει για τον εαυτό του. Στον αγώνα ο καθένας θα έχει τρεις ζωές. Θα έχουμε ζευγάρια αντρών και ζευγάρια γυναικών. Στόχος είναι να επικρατήσει στην δοκιμασία για να κάψουν πι παίκτες μια ζωή του αντιπάλου τους. Στο τέλος ένας θα είναι ένας νικητής και μια νικήτρια που θα μονομαχήσουν σε ένα δίκαιο αγώνα για να βγει ο νικητής ή νικήτρια που θα διαθέτει την ασυλία και στο Συμβούλιο δεν θα μπορεί να ψηφιστεί. Επιπλέον ο ίδιος ή η ίδια θα υποδείξει έναν συμπαίκτη του υποψήφιο για αποχώρηση. Το ίδιο θα γίνει και στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας».

Στον τελικό των γυναικών κέρδισε η Καρολίνα Καλύβα και σε εκείνον των αντρών κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αυτός που θα πάει το βράδυ στο Συμβούλιο σαν παρατηρητής και θα προτείνει κάποιον από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση είναι o Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Ντάφυ δεν είπε τίποτα για την νίκη του συμπαίκτη του, καθώς στην αρχή του επεισοδίου καυχιόταν στον ίδιο για τις δυο σερί νίκες που τον είχε κερδίσει στο χθεσινό επεισόδιο.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved