Survivor: Η θεαματική αλλαγή του James μετά την αποχώρησή του - Αγνώριστος και κούκλος
Media

Survivor: Η θεαματική αλλαγή του James μετά την αποχώρησή του - Αγνώριστος και κούκλος

 Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και μετά από λίγα 24ωρα τον είδαμε και… πάθαμε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή του!

Ο James επέστρεψε στη Ρόδο, έφαγε και ήπιε με την οικογένειά του και τους φίλους του και μπήκε στη διαδικασία να κουρευτεί, να ξυρίσει το μούσι και… έβαλε το ροζ πουκάμισό του και έγινε άλλος άνθρωπος!

Αφού ξεκουράστηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ξεκίνησε τις αναρτήσεις στο Instagram του!

Ο James στην πρώτη του ανάρτηση έγραψε: «Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λάβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες ,την @amiyiami ,της οποίας της βγάζω το καπέλο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκόταν ακόμη στο παιχνίδι(αφού εκτός από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα)παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της.Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!Βλαχοκαουμποη, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!»!

Και στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο να γυρνά τη μπιφτέκα όπου τον είδαμε άλλον άνθρωπο!

Κορίτσια, ο James κουρεύτηκε, ξυρίστηκε, έβαλε το πουκαμισάκι του και είναι ένας κούκλος!

Δείτε τον!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved