Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα νέα επικρατέστερα ονόματα για την εκπομπή της στο MEGA!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Αυτά είναι τα νέα επικρατέστερα ονόματα για την εκπομπή της στο MEGA!

Η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζει και στήνει με πυρετώδεις ρυθμούς την νέα της εκπομπή στο MEGA και έχει αρχίσει να προσεγγίζει τους μέλλοντες συνεργάτες της.

Σχεδόν καθημερινά από τη στιγμή που και επίσημα ανακοινώθηκε η συνεργασία της παρουσιάστριας με το Μεγάλο Κανάλι, η Ελένη επισκέπτεται το σταθμό και πώς όχι αφού οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις!

Όπως μας έχει συνηθίσει η όμορφη παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην τηλεόραση, ναι μεν θέλει να δώσει χώρο σε νέα πρόσωπα όμως δύσκολα αλλάζει τους "πυλώνες" της όπως είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που είναι ο μακροβιότερος συνεργάτης της και η Κατερίνα Ζαρίφη. Μόνο που και στις δύο περιπτώσεις, η Ελένη αντιμετωπίζει κάποια μικρά "αγκάθια" σε ό,τι αφορά την επανάληψη αυτών των συνεργασιών από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εκτός από αυτά τα δυο πρόσωπα η "βασίλισσα της τηλεόρασης" συζητάει και βλέπει νέα πρόσωπα για την εκπομπή με σκοπό να κάνει την καλύτερη επιλογή για την νέα της εκπομπή στο MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινού", η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγια Αντωνοπούλου, την πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, η οποία ανήκει στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού.

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει προσεγγίσει η όμορφη Ελένη είναι η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οποία έχουν ξανά συνεργαστεί κατά το παρελθόν. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ κανένα από τα δυο προαναφερθέντα πρόσωπα δεν έχουν υπογράψει με την νέα εκπομπή της Ελένης.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved