Καρακάση: «Είναι πολύ στενάχωρο όταν ένα παιχνίδι επιβί­ωσης κάνει τέτοια νούμερα και μία σειρά όχι»
Media

Καρακάση: «Είναι πολύ στενάχωρο όταν ένα παιχνίδι επιβί­ωσης κάνει τέτοια νούμερα και μία σειρά όχι»

Η Ελένη Καρακάση έχει καταφέρει να αναδείξει με την ερμηνεία της τον ρόλο της ως Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες, μία σειρά που γνωρίζει εδώ και δύο χρόνια τεράστια επιτυχία στο τηλεοπτικό κοινό. 

H γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τις νέες τάσεις στην ελληνική τηλεόραση, ειδικά την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Δείτε τι είπε η Ελένη Καρακάση...

Είχες άγχος για το αν θα συνεχιστεί η επιτυχία της σειράς και φέτος;

Εγώ δεν αγχώθηκα ποτέ για τον δικό μου ρόλο, δεν έχω ρωτήσει ποτέ πού θα πάει ο ρόλος μου σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει. Όσον αφορά στις «Μέλισσες», είχα μόνο μία μικρή αμφιβολία του αν θα μπορούσε αυτή η μεγάλη περσινή επιτυχία να συνεχιστεί και να μην υπάρξει πτωτική πορεία. Ευτυχώς, όμως, είδαμε ότι ο κόσμος αγάπησε φέτος περισσότερο τις «Μέλισσες» από ό,τι πέρσι.

Πίστεψες από την αρχή στην επιτυχία του σίριαλ;

Το πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Όταν μου έστειλαν να διαβάσω τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, παρά το ότι εγώ εμ­φανιζόμουν ελάχιστα και δεν είχα σαφή εικόνα για τον ρόλο μου και για το πώς θα εξελιχθεί, είδα τους υπέροχους συνεργάτες και φυσικά το εξαιρετικό σενάριο. Οπότε πίστεψα από την αρχή τη δουλειά αυτή. Βρέθηκαν οι σωστοί άνθρωποι, στη σωστή θέση, η μαγιά έδεσε και το αποτέλεσμα κρατά ωραία συντροφιά στο κοινό.

Πώς είδες, τη φετινή σεζόν, τις σειρές που βγήκαν στον αέρα;

Αρχικά είμαι χαρούμενη που είδαμε ελληνικές σειρές, ελληνική μυθοπλασία. Για να είμαι ειλι­κρινής, δεν κατάλαβα ποτέ αυτή τη μόδα με τις διασκευές ξένων σεναρίων, ίσως είχε να κάνει με το ότι στο εξωτερικό είχαν γίνει ήδη επιτυχίες και αυτό έδινε στα στελέχη μια ασφάλεια. Όμως, η επιτυχία και σε αυτή την περίπτωση αφορούσε στους σεναριογράφους μας, που τις μετέφεραν με μεγάλη επιτυχία, τις περισσότερες φορές δε, σχεδόν τις ξαναέγραψαν για να έχουν ελληνική οπτική προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση, χαίρομαι που η μυθοπλασία ξεχωρίζει.

Έχεις ξεχωρίσει κάποιες;

Εκτός από τις «Μέλισσες» μου άρεσαν πολύ και τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» και του «Ήλιου» στο κανάλι μας, αλλά και η «Αγγελική» στον ΑLΡΗΑ.

Σε ξαφνιάζει το γεγονός ότι τα ριάλιτι ση­μειώνουν τόσο υψηλά ποσοστά και πολλές φορές αφήνουν τις σειρές «πίσω»;

Είναι πολύ στενάχωρο όταν ένα παιχνίδι επιβί­ωσης κάνει τέτοια νούμερα και μία σειρά όχι. Υπάρχει, όμως, σίγουρα εξήγηση.

Εσύ, δηλαδή, πώς το ερμηνεύεις;

Ο εγκλεισμός που ζήσαμε έκανε το κοινό να θέλει να βλέπει κι άλλα μέρη, να διψά για ίντριγκες. Γι' αυτό ξαναφωτίστηκαν πρότζεκτ τύπου «Survivor» και «Big Brother».

Πηγή: TV Τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved