Άγριες μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη βρίσκεται σε αμόκ - Ετοιμάζεται να καταστρέψει τις Σταμίρη
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη βρίσκεται σε αμόκ - Ετοιμάζεται να καταστρέψει τις Σταμίρη

Άγριες μέλισσες spoiler: Δεν έχουν τελειωμό οι ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες μέλισσες". Τι πρόκειται να δούμε στο μεγάλο φινάλε;

Το μίσος και η εκδίκηση θα είναι από τα πρωταγωνιστικά στοιχεία που θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", η Μυρσίνη θα μάθει τα πάντα για τη νύχτα του φόνου του γιου της, Σέργιου. Μαθαίνει ότι δεν έκανε το έγκλημα μόνο η Ελένη, αλλά ότι ήταν μαζί και οι δύο αδελφές της, η Ασημίνα και η Δρόσω.

Η Μυρσίνη παθαίνει παροξυσμό και αμόκ και το μόνο που σκέφτεται είναι πώς θα πάρει εκδίκηση, πώς θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τις αδερφές Σταμίρη. Μάταια θα προσπαθήσουν να την μεταπείσουν τα δυο της παιδιά.

Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε την Ελένη με την Ασημίνα, την Δρόσω, τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι των Σταμίρηδων.

Θα συμβεί ένα πάρα πολύ μεγάλο κακό. Η επόμενη μέρα θα τα βρει όλα διαλυμένα στις Άγριες Μέλισσες. Ξημερώνει μια άλλη μέρα στο Διαφάνι και κάπως έτσι θα οδεύσουμε προς το μεγαλειώδες φινάλε του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved