Ήλιος: Η έρευνα της αστυνομίας φέρνει στο φως ένα στοιχείο που καθιστά τον Διονύση κύριο ύποπτο
Media

Ήλιος: Η έρευνα της αστυνομίας φέρνει στο φως ένα στοιχείο που καθιστά τον Διονύση κύριο ύποπτο

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Ήλιος στον ΑΝΤ1;

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ήλιος, ο Διονύσης και ο Φίλιππος βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, καθώς στο πορτ - μπαγκάζ του αυτοκινήτου του Φίλιππου που οδηγούσε ο Διονύσης βρίσκεται το πτώμα μιας κοπέλας, ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τα λασκαρισμένα λάστιχα οφείλονταν σε ατύχημα ή σε δολιοφθορά.

Ο Διονύσης οδηγείται στο τμήμα, παρόλο που αρνείται ότι γνώριζε το θύμα... Η έρευνα της αστυνομίας φέρνει στο φως ένα στοιχείο που τον καθιστά τον κύριο ύποπτο.

Στο μεταξύ, ένα περίεργο μήνυμα φτάνει στην Διώνη από ένα πρόσωπο του παρελθόντος της…

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Ήλιου: Ο Γιάννης ζητά από την Αθηνά μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Αθηνά θα βρεθεί σε δίλημμα τόσο για τα προσωπικά της, όσο και για μια νέα υπόθεση που ανέλαβε. Ο Δήμος συνεχίζει να δίνει χώρο και χρόνο στη Λήδα, ελπίζοντας ακόμα ότι μια μέρα θα είναι μαζί. Ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στην Αλίκη... Λίγες ώρες μετά, ο Δημήτρης αιφνιδιάζεται από την απρόσμενη επίσκεψη της πρώην γυναίκας του και της κόρης του. Ο Φίλιππος και ο Διονύσης έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, αφού κάποιος φαίνεται να τους έχει βάλει στο στόχαστρο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved