Σιωπηλός Δρόμος: Ο Χρήστος Λούλης μιλά για τον ρόλο του στη σειρά - «Θα δείτε πολλά»
Media

Σιωπηλός Δρόμος: Ο Χρήστος Λούλης μιλά για τον ρόλο του στη σειρά - «Θα δείτε πολλά»

Σιωπηλός Δρόμος: Ο Βασίλης ανακαλύπτει τις... απιστίες της Αθηνάς και η κρίση στον γάμο τους, μεγαλώνει - Όσα αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της σειράς

Φέτος, ο Χρήστος Λούλης επέστρεψε τηλεοπτικά και μάλιστα μέσα από μια σειρά η οποία έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές. Ο Σιωπηλός Δρόμος φαίνεται να καθηλώνει τους τηλεθεατές του Mega με τον ηθοποιό να υποδύεται τον "Βασίλη". Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του.

τα θέατρα κλειστά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, πολλοί ηθοποιοί στρέφονται σε τηλεοπτικές δουλειές.'Εχει ωφεληθεί η τηλεόραση από την πανδημία;

Η τηλεόραση όντως πήρε ένα μεγάλο κομμάτι της πανδημί­ας, με την έννοια ότι ο κόσμος έμεινε μέσα και δεν έχει κάτι άλλο να κάνει. Κι επίσης, γιο πολλούς ηθοποιούς ήταν μια σοβαρή επαγγελματική διέξο­δος, εφόσον δεν μπορούσαν να δουλέψουν στο θέατρο. Βέβαια, οι ηθοποιοί για τους οποίους μιλάμε τώρα ήταν πάρα πολύ λίγοι. Η διαφορά με το «Σιωπηλό δρόμο» είναι ότι βλέπουμε μια άλλη αντιμε­τώπιση της δουλειάς σε αυτό που λέμε «φροντίδα». Και αυτό δεν έχει να κάνει με την παν­δημία, Ίσως, επειδή ο κόσμος ...πια έχει δει πολλή τηλεόραση, και η ίδια η τηλεόραση να είπε: «κάτσε, βρε παιδί μου, να γίνω λίγο καλύτερη».

Σας αρέσει η τηλεόραση ή την αντιμετωπίζετε απλώς ως ένα κομμάτι της δουλειάς σας;

Μου αρέσει, παρακολουθώ τη­λεόραση. Βλέπω πολλές σει­ρές, όχι ελληνικές αλλά ξέ­νες. Μου αρέσει μια ιστορία η οποία μπορεί να ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια. Που δεν είναι μια ταινία μιάμισης ώρας, αλλά σαν ταινία οκτώ-εννιά ωρών. Με ενδιαφέρουν οι ενη­μερωτικές εκπομπές, τα ντοκι­μαντέρ... Δεν τη σνομπάρω κα­θόλου. Δεν ανήκω σε αυτούς που δεν έχουν καν τηλεόρα­ση στο σπίτι τους - γίνονται όλο και πιο πολλοί τελευταία. Δεν είμαι τόσο προχωρημένος! Εγώ έχω τηλεόραση και μου αρέσει. Και πιστεύω ότι μπο­ρούν να γίνουν πολύ ωραία.

Ο Βασίλης τον οποίο υποδύεστε, είναι σε μια πολύ δύσκολη φάση.
Παρ' όλα αυτά, δείχνει σαν να αποδέχεται τη μοίρα του, δεν αντιδρά.


Ο Βασίλης αγαπά την κόρη του και τη γυναίκα του. Αυτή θέλει να τον χωρίσει, εκείνος όχι. Παρ όλα αυτά, όταν κάποιος σου λέει ότι θέλει διαζύγιο και φαίνεται πως είναι κάτι που έχει συζητηθεί μεταξύ τους, αναγκαστικά το αποδέχεσαι. Βλέπει τη σύζυγο του να φεύγει κάθε μέρα μακριά του και, όσο και αν τον στενοχωρεί αυτό, καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Στην πορεία θα τον δούμε να γίνεται πιο δυναμικός; Στην πορεία θα δείτε πολλά! (γέλια) Αυτή η απαγωγή είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη. Σε κάποιους ανθρώπους βγάζει τον καλύτερο τους εαυτό και σε κάποιους το χειρότερο. Είναι ένα κοινωνιολογικό πείραμα. Αυτές οι ακραίες συνθήκες και καταστάσεις βγάζουν από κοινωνίες και από άτομα άλλοτε το καλύτερο και άλλοτε το χειρότερο που έχουν μέσα τους. Δεν βγάζουν όλοι δύναμη, κάποιοι βγάζουν αδυναμία. Κάποιοι, δηλαδή, μασκαρεύονται σε όλη τους τη ζωή ότι είναι δυνατοί και, όταν έρχεται μια αληθινή κρίση, δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο, που είναι αδύναμο.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved