Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Snik: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; -  Η αποκάλυψη του Πρωινού!
Media

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Snik: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; - Η αποκάλυψη του Πρωινού!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον ράπερ Snik; Είναι το νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz;

Η Αλεξάνδρα έχει χωρίσει οριστικά από τον πλαστικό χειρούργο, Αριστομένη Γαννόπουλο, και ο Snik χώρισε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μία φωτογραφία τους ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες περί νέου ειδυλλίου!

Ο Snik διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα του από το instagram, κάτι το οποίο έγινε αμέσως αντιληπτό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από την εκπομπή της, Pop Up είχε διαψεύσει τα σενάρια χωρισμού, λέγοντας πως όλα είναι μια χαρά στη σχέση της με τον Snik. Λίγες ημέρες μετά η σχέση του ζευγαριού βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο και οι φήμες ήθελαν την Ηλιάνα να μετακομίζει σε νέο σπίτι. Τελικά η Ηλιάνα και ο Snik δεν είναι πια μαζί!

Τόσο ο ράπερ όσο και η Αλεξάνδρα είναι μόνοι τους... Τι τελικά συμβαίνει ανάμεσά τους; Το πρωινό έκανε την αποκάλυψη!

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε: «Η Παναγιώταρου τα έχει με τον Snik που χώρισε από την Ηλιάνα και έκαναν unfollow;»!

Η Νάνσυ Παραδεσιανού αναφέρθηκε στη συνάντησή τους… και τόνισε ότι ο ράπερ δεν ακολουθεί την Αλεξάνδρα στο Instagram, όμως η καλλονή μετά τη συνάντησή τους, τον ακολουθεί!

Από την άλλη στον αέρα του πρωινού Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ότι ο Snik, είχε προσεγγίσει το μοντέλο για να πρωταγωνιστήσει στο κλιπ του. Και στη συνέχεια υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Πιστεύω όμως ότι του αρέσει η Αλεξάνδρα του Snik, ενώ από όσο ξέρω την Αλεξάνδρα ο Snik δεν είναι του γούστου της»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved