Βίκυ Καγιά: Οι δημόσιες ευχές στην αντικαταστάτριά της στο GNTM!
Media

Βίκυ Καγιά: Οι δημόσιες ευχές στην αντικαταστάτριά της στο GNTM!

Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και φυσικά η ίδια αποφάσισε να καλωσορίσει με τις πιο γλυκές ευχές την αντικαταστάτριά της στο GNTM

Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ διεθνώς αλλά δεν είναι από τα πιο προβεβλημένα μοντέλα της χώρας μας, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν την πρωτογνωρίσαμε μιας και το Star λατρεύει τα "άκαυτα" πρόσωπα.

«Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Καλφούντζου για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.

Στο μεταξύ είχαμε και επίσημη ανακοίνωση από το Star για τον νέο ρόλο της Βίκυς Καγιά η οποία συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία της με τον κανάλι:

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star“, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars“, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022. Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της».

Η Βίκυ Καγιά με μία κοινή φωτό της με την Ισμήνη από παλιότερη φωτογράφηση και τα Συγχαρητήριά της, θέλησε να καλωσορίσει στο GNTM που τόσο πολύ η ίδια αγάπησε την αντικαταστάτριά της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved