Survivor: Ξέσπασε σε... λυγμούς λίγο πριν το αγώνισμα ο Μπόγδανος - Τι συνέβη;
Media

Survivor: Ξέσπασε σε... λυγμούς λίγο πριν το αγώνισμα ο Μπόγδανος - Τι συνέβη;

Survivor: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Ηλίας Μπόγδανος και ξέσπασε... σε κλάματα, λίγο πριν πάρει θέση στο στίβο μάχης!

Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας του Survivor, όπως είθισται εκτός από την διαδικασία της αποχώρησης για τους παίκτες, διαγωνίζονται και για το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Μπλε και τους Κόκκινους στο σημερινό στίβο μάχης του Survivor και τους ανακοίνωσε το έπαθλο επικοινωνίας. Οι ομάδες θα διαγωνιστούν ομαδικά αυτή τη φορά και όχι ατομικά για να διεκδικήσουν το έπαθλο.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στις ομάδες πως θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν σήμερα τηλεφωνικά με τους καλούς τους φίλους, σε real time χρόνο, live.

Όταν ο Ηλίας Μπόγδανος άκουσε την ανακοίνωση του επάθλου λύγισε... από την συγκίνηση, καθώς του λείπουν πολύ οι φίλοι του και όπως είπε έχει κάνει ήδη εικόνα να κάθονται οι φίλοι του στον καναπέ και να συνομιλούν μαζί του.

Επιπλέον, ο ίδιος είπε πως θέλει να ξέρουν πως είναι πολύ καλά ψυχολογικά και σωματικά. Η συγκίνησή του, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ήταν μεγάλη!

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved