Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας - Βαρύς τραυματισμός για την Μαριαλένα
Media

Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας - Βαρύς τραυματισμός για την Μαριαλένα

Survivor: Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης, όπως είθισται εκτός από την διαδικασία της αποχώρησης για τους παίκτες, διαγωνίζονται και για το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους Μπλε και τους Κόκκινους στο σημερινό στίβο μάχης του Survivor και τους ανακοίνωσε το έπαθλο επικοινωνίας. Οι ομάδες διαγωνίστηκαν ομαδικά αυτή τη φορά και όχι ατομικά για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στις ομάδες πως θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν σήμερα τηλεφωνικά με τους καλούς τους φίλους, σε real time χρόνο, live, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο φετινό Survivor.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/5) πριν το Συμβούλιο στο οποίο ένας παίκτης θα αποχωρήσει, είδαμε έναν απαιτητικό στίβο μάχης μιας και το έπαθλο ήταν κάτι που το είχαν πολύ ανάγκη οι παίκτες του Survivor.

Οι δυο ομάδες ρίχτηκαν... στο σκληρό στίβο μάχης με σκοπό να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ευκαιρία να μιλήσουν με τους φίλους τους. Οι Κόκκινοι είναι αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να επικοινωνήσουν live με τα φιλικά τους πρόσωπα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού λίγο πριν ολοκληρώσουν οι δυο ομάδες το αγώνισμα ασυλίας. Ο Σάκης Κατσούλης την πήρε αγκαλιά και την μετέφερε στους γιατρούς της παραγωγής. Λίγο αργότερα, επέστρεψε στον πάγκο και ο αγώνας συνεχίστηκε με την Κόκκινη ομάδα να κερδίζει 10-7 έναντι των Κόκκινων. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός για να διαπιστώσουν εκεί η γιατροί το μέγεθος του χτυπήματος.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved