Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης με δάκρυα στα μάτια
Media

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης με δάκρυα στα μάτια

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν εκείνη που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και αποχαιρέτησε μια για πάντα την καλύβα και τους συμπαίκτες της στον Άγιο Δομίνικο.

Από το πρώτο συμβούλιο ψηφίστηκε προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία- έβγαλε υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη και έκανε έξαλλους τόσο τον Τριαντάφυλλο όσο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Νωρίτερα είδαμε τους Κόκκινους να κερδίζουν τους Μπλε στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, σημειώνοντας τελικό σκορ 10-7 έναντι των Κόκκινων. Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας ξέσπασαν σε κλάματα, μιλώντας σε real time χρόνο με τα πρόσωπα της οικογένειάς τους.

Λίγο μετά είδαμε την Νικολέτα Μαυρίδη σε μια βαθιά εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε με το διαζύγιο των γονιών της και αποκάλυψε ποιο ήταν αυτό που την στιγμάτισε από τον θάνατο του πατέρα της.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στο τελευταίο Συμβούλιο της εβδομάδας για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Survivor με χαμόγελο στα χείλη.

Η Νικόλ ήταν μια από τις πιο ήσυχες προσωπικότητες στο Survivor. Δεν είχε προκαλέσει σχεδόν ποτέ ίντριγκες και εντάσεις στο ριάλιτι και αγωνιστικά ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν από τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved