Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει ο Mike για την περιπέτειά του με τον καρκίνο: «Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο...»
Media

Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει ο Mike για την περιπέτειά του με τον καρκίνο: «Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο...»

Ο Mike βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης, στα Μεσάνυχτα και μεταξύ άλλων σχολίασε στην Ελεονώρα Μελέτη την εμφάνιση της συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού, στους ημιτελικούς της Eurovision όπου εκπροσωπεί την Κύπρο και μίλησε με τρυφερά λόγια για εκείνη.

Ο Mike αναφέρθηκε στην γνωριμία τους και αποκάλυψε πως όταν έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, εκείνη στάθηκε στο πλευρό του.

Ο Mike είπε αρχικά στην Ελεονώρα Μελέτη: «Η Έλενα είναι φανταστική, έχει τεράστιο ταλέντο. Τώρα το έδειξε και στο εξωτερικό. Αυτό το κορίτσι είναι γεννημένο για έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή της και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και στον τελικό. Δεν θυμάμαι να είχε αμφιβολίες, σε μένα μου έδειξε το αντίθετο. Ήθελε πολύ, είναι αυθόρμητος σαν άνθρωπος. Η Έλενα έχει το πακέτο, για μένα είναι top τραγουδίστρια. Είμαστε μαζί κοντά τέσσερα χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που δουλεύαμε μαζί. Στην αρχή δεν το βλέπαμε ερωτικά, απλά ήμασταν στον ίδιο χώρο σαν συνεργάτες. Μετά μιλήσαμε… Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Χαίρομαι με τη χαρά της. Εγώ το έβλεπα σαν μια σχέση όμορφη, ωραία, σταθερή. Μετά από αυτό που έπαθα, το βλέπω αλλιώς. Βλέπω ότι αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να τον εμπιστευτώ στη ζωή μου. Από εκείνη τη μέρα και μετά βλέπω αλλιώς τη σχέση μας.»!

Και πρόσθεσε για την περιπέτεια υγείας του στην εκπομπή, Μεσάνυχτα: «Ήταν μια τρέλα μέσα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα ότι περνάω καρκίνο, ήμουν yolo από την αρχή. Όταν μου το είπε ο γιατρός, δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Νόμιζα ότι ήταν ένα καρκινωματάκι. Η Έλενα δεν υπάρχει. Το πρωί δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω.Λύγισα μια μέρα στο μπάνιο, κλεινόμουν για να μη με βλέπει κανείς…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Mike στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή, Μεσάνυχτα!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved