Το Πρωινό: Απίστευτη ένταση on air ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζο - Τι συνέβη;
Media

Το Πρωινό: Απίστευτη ένταση on air ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζο - Τι συνέβη;

Το Πρωινό: Καβγάδισαν Φαίη Σκορδά και Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1! – Τι συνέβη;

Αφορμή στάθηκε όταν στο πρωινό προβλήθηκε ένα σχόλιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την τούρτα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου!

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι δεν μπορούν να πάρουν θέση, μιας και δεν έχουν δει ολόκληρο τον διάλογο που είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή, Pop Up κάτι που βρήκε αντίθετο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η κουβέντα, γιατί ήταν λίγο αμήχανο το απόσπασμα που δείξαμε από την εκπομπή της Ηλιάνας. Προφανώς κάτι έγινε και γι’ αυτό σχολιάστηκε»!

Ο Δημήτρης είπε τότε: «Ρε παιδιά τι υπερβολικό, εμείς τι σχολιάζουμε εδώ πέρα δηλαδή, τη συνθήκη του Άμστερνταμ; Τα θέματα αυτά πέφτουν σε μια εκπομπή. Και εμείς σχολιάζουμε τέτοια θέματα»!

Η παρουσιάστρια επεσήμανε: «Δεν ξέρω πως ξεκίνησε η κουβέντα και πώς τελείωσε, γιατί είναι πώς το πλασάρεις το θέμα. Δεν είδαμε όλο το θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορεί από πριν να είχαν κάτι άλλο και να πήρε αυτό μία επέκταση. Δεν ξέρω τι είχε γίνει πριν. Σαφώς και αυτή η τούρτα είναι πολύ περίεργη. Μου κάνει εντύπωση»!

Και ο Δημήτρης που άρχισε να «τα παίρνει στο κρανίο» τόνισε: «Λες από που να ξεκίνησε η κουβέντα… Από πού να ξεκινήσει η κουβέντα ρε Φαίη, από τα θέματα που σχολιάζουμε όλοι. Πετάς σπόντες, εγώ μιλάω ευθέως. Σου λέω να μην πέφτεις από τα σύννεφα με την τούρτα γιατί και εμείς τούρτες σχολιάζουμε»!

Και η Φαίη είπε: «Καταλαβαίνεις κάτι λάθος, μάλλον. Δεν μπορώ να καταλάβω Δημήτρη μου»!

Ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε ανάμεσά τους προκειμένου να λήξη η ένταση που υπήρξε στον αέρα του Πρωινού!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved