Άγριες μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το οριστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν!
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Αυτό είναι το οριστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μερικές εβδομάδες έμειναν μέχρι να πέσει η αυλαία για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Ποιο θα είναι το φινάλε των Άγριων Μελισσών;

Το καθημερινό σίριαλ που εδώ και δυο σεζόν μας έχει καθηλώσει, συνεχίζει να μας κρατάει σε εγρήγορση μέχρι και την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο επεισόδιο, που θα μεταδοθεί στις 3 Ιουνίου, αναμένεται σοκαριστικό, ενώ θα δημιουργηθούν στο τηλεοπτικό κοινό πολλά ερωτηματικά τα οποία θα απαντηθούν στον νέο κύκλο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η επιστροφή στο Διαφάνι το φθινόπωρο θα βρει τους κατοίκους μπροστά στη μαύρη περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας του 1967, κάνοντας ακόμα πιο μαύρες τις ζωές τους.

Ασημίνα - Δρόσω: Αναπάντεχες εξελίξεις

Ο μικρός Σέργιος είναι η ζωή της Ασημίνας, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Εκείνη συχνά ταλαντεύεται ανάμεσα στην αγάπη της για τον Νικηφόρο και τα συναισθήματα που καταπιέζει για τον Μπάμπη. Στον μεν Νικηφόρο βλέπει κάποιες στιγμές όλα αυτά που τη γοήτευσαν στον ρομαντικό νεαρό Σεβαστό όταν της έκλεψε την καρδιά, αλλά βλέπει και τον άνθρωπο που την πρόδωσε με την αδελφή της και προσπάθησε να της καταστρέψει τη ζωή. Έτσι, τα συναισθήματα της προς εκείνον παραμένουν παγωμένα. Στον Μπάμπη βλέπει τον εαυτό της όπως θα ήθελε πραγματικά να είναι: Ανέμελη, ήρεμη, ελεύθερη. Η ώρα όμως γι' αυτούς δεν έχει έρθει και ίσως να μην έρθει ποτέ... Προτεραιότητα για την ίδια είναι ο γιο$ της και μόνο αυτός και πώς θα καταφέρει να εξασφαλίσει την οριστική κηδεμονία του, δίχως ποτέ κανένας Σεβαστός να μπορεί να της τον πάρει. Από την άλλη η Δρόσω, η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη, έκανε λάθη και δεν είναι σίγουρο ότι έμαθε από αυτά... Και όταν δεν μαθαίνεις από το παρελθόν σου, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα το πληρώσεις! Η σχέση της με τον Κωνσταντή, δείχνει να αντέχει για καιρό. Τώρα μάλιστα που της αποκαλύπτεται πως ήταν παρών στη δολοφονία του Γιάννου, παρά τη στεναχώρια τη5, στο βάθος νιώθει πως ίσως πλέον έχει περισσότερα κοινά με εκείνον, πως μιλούν την ίδια γλώσσα και πως έχουν στην καρδιά τους τη δύναμη της συγχώρεσης και της καινούργιας αρχής. Αυτή τη φορά ωστόσο, εάν κάνει το λάθος και τραβήξει το σχοινί σε σχέση με τις αδερφές της, κινδυνεύει να χάσει περισσότερα από τον Κωνσταντή, τον Σέργιο και την οικογένεια της.

Το spoiler της Ελένης Καρακάση

Η τηλεοπτική «Ρίζω» σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από τα επόμενα επεισόδια και όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν διάβασε το φινάλε της σεζόν «έπαθε απανωτά εγκεφαλικά»!!! «Όταν έγινε η δεύτερη χρονιά των "Άγριων Μελισσών", ήμουν προετοιμασμένη ότι θα υπάρχει μια πτώση, τουλάχιστον στην αρχή για να δει ο κόσμος τι παίζει κι αλλού. Όμως αυξήθηκε, επειδή το σενάριο είναι τόσο δυνατό κι ανατρεπτικό» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Καρακάση, που βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» και συνέχισε: «Για το τέλος της δεύτερης σεζόν, ό,τι διαβάζω είναι εγκεφαλικά, θα γίνει χαμός, είναι πολλές οι εκπλήξεις. Θα γίνουν τρεις δολοφονίες μέχρι εκεί που έχω διαβάσει».

Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο...

Κάτι που κάνει τις «Άγριες Μέλισσες» τόσο επιτυχημένη σειρά είναι το γεγονός ότι τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και ανά πάσα στιγμή τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πετρος Καλκόβαλης, όπως ήδη γνωρίζουμε, φαίνεται να αγαπούν τα happy end! Kαι σίγουρα έχουν τον τρόπο να μας προκαλούν κάθε φορά σοκ! Στο φετινό φινάλε τα γεγονότα και όλα όσα θα βγουν στο φως θα είναι συγκλονιστικά, ενώ θα αφήσουν «γέφυρες» και για τη νέα σεζόν. Στο τελευταίο επεισόδιο θα υπάρξει «κάθαρση», ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν πολλά ερωτηματικά, που θα απαντηθούν στον νέο κύκλο, ώστε να διατηρηθεί «ζωντανό» το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω μαθαίνουν τα πάντα για τη δολοφονία του πατέρα τους, Γιώργη Σταμίρη, αλλά και για τον απαγχονισμό του Γιάννου.

Η εγκυμοσύνη που δεν έρχεται και η φτώχεια

Οι ανατροπές για τις τρεις βασικές ηρωίδες της σειράς, για άλλη μια φορά θα είναι πολλές και π ζωή θα παίξει τα δικά της παιχνίδια πότε υπέρ τους και πότε εις βάρος τους. Η Ελένη βουτηγμένη στην πίκρα της που δεν μπορεί να κάνει εύκολα παιδιά, αποφασίζει να θάψει τον πόνο της και να συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει τον Λάμπρο ευτυχισμένο, ελπίζοντας ότι μια μέρα η Παναγιά θα τους δώσει το μωράκι που τόσο πολύ ποθούν. Εκτός από τα δικά της προβλήματα, η μεγάλη Σταμίραινα, έχει να αντιμετωπίσει και αυτά των αδελφών της, που ναι μεν έχουν έναν κοινό στόχο να είναι ενωμένες μέχρι τέλους, όταν όμως αυτό τελειώνει, τότε και πάλι, στρέφονται η μία κατά της άλλης. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, η Ελένη καλείται να αντιμετωπίσει εκ νέου τη φτώχεια της, τώρα που ο Δούκας τους άφησε χωρίς χωράφια, μετά την απάτη με τα καπνά που έστησε ο Μιλτιάδης. Τόσο ο Λάμπρος που μένει κερί αναμμένο δίπλα της, όσο και οι συγχωριανοί της θα τη βοηθήσουν και πάλι να σταθεί στα πόδια της, όμως αυτό δεν θα το δουν όλοι με καλό μάτι, ειδικά ο Δούκας. Οι σχέσεις τους παραμένουν εχθρικές και την επόμενη σεζόν, μετά τις αποκαλύψει για τον θάνατο του πατέρα της...

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved