Survivor: «Χείμαρρος» ο Νίκος Μπάρτζης κατά του Σάκη – Απίστευτες ατάκες για Μαριαλένα και Ελευθερία
Media

Survivor: «Χείμαρρος» ο Νίκος Μπάρτζης κατά του Σάκη – Απίστευτες ατάκες για Μαριαλένα και Ελευθερία

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, Love It για το Survivor!

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είδαμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξής του και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν «χείμαρρος» κατά του Σάκη Κατσούλη αλλά ανέφερε και απίστευτους χαρακτηρισμούς, όπως αποκάλεσε την Μαριαλένα «βασίλισσα της μπιφτέκας» και τον Σάκη Κατσούλη «γύπα».

Ο Νίκος Μπάρτζης τόνισε: «Όταν μπήκε ο Σάκης μέσα η Μαριαλένα άλλαξε. Της μετέφερε πράγματα απ’ έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα πιστεύω της προς τον Παππά, αυτό για μένα ήταν το χειρότερο. Είναι η “βασίλισσα της μπιφτέκας”! Δεν μπορώ να κρατάω κανέναν κοντά μου με το ζόρι. Καλά ο Σάκης έχει κάνει την κωλοτούμπα… Ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί μπήκε στο Survivor. Πες μας και εμάς να ξέρουμε. Δεν ξέρω ποιος εκμεταλλεύεται ποιον.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Ταβλαδάκης ήταν η φωνή, οι άλλοι υποκινούσαν από πίσω τα νήματα. Όταν έφυγε έκαναν άλλη κίνηση και τράβηξαν στο μέρος τους τον Παππά. Ο Σάκης το οργανώνει πολύ ωραία το πράγμα, ειδικά όταν δεν υπάρχουν κάμερες μπροστά. Κρατιέται με νύχια και με δόντια να μην κάνει το μπαμ. Σε περίπτωση που καμιά μέρα η Μαριαλένα θα φύγει από το παιχνίδι, ο “γύπας” Σάκης θα ανοίξει τα φτερά του και θα κάνει κίνηση άλλου… Στην Νικολέτα; Που το ξέρεις εσύ; Ε σίγουρα!»!

Και δεν δίστασε να πει: «Τι άλλο να πω για τον Παππά; Έχω κουραστεί, δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομα του. Απλά ήθελε να φάει τον James από το παιχνίδι. Μετά την αποχώρησή του Αλέξη, είδαμε πολλές κωλοτούμπες. Ο Ντάφυ έμεινε για 9η φορά και όλοι πήγαν στο πλευρό του. Ο Ηλίας μας είπε ότι άκουσε την Ελευθερία να λέει στον Αλέξη Παππά “Φάε τον James”. Ο Ασημακόπουλος είναι διπλωμάτης, όπου γυρνάει ο άνεμος. Τα λόγια της Χριστίνας την έβαλαν να τα πει… Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί; Δεν υπάρχει περίπτωση. Εκείνη προσπαθούσε να με βγάλει κλέφτη.»!

Τέλος δεν δίστασε να πει σχετικά με το survivor: «Για να γελάω πραγματικά για τρολ, θα ήθελα νικητή τον Τριαντάφυλλο αλλά νομίζω πως ο μόνος άνθρωπος που έχει ανάγκη το έπαθλο είναι η Έλενα Χαμπέρη».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved