Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα συλλαμβάνεται - Η σκληρή εκδίκηση της Κέντρας!
Media

Έλα στη θέση μου: Η Ρενάτα συλλαμβάνεται - Η σκληρή εκδίκηση της Κέντρας!

Έλα στη θέση μου: Όπως έχουμε παρακολουθήσει ο Αχιλλέας και η Ρενάτα είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επαναλειτούργησαν την Sofo. 

Όμως μία ιδέα που έχει εκείνος αναμένεται να είναι καταστροφική για τη ζωή της πρώην αγαπημένης του. Όλα ξεκινούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, όταν ο Αχιλλέας της προτείνει να πλαστρογραφήσει την υπογραφή της Κέντρας Θεοχάρους. Στο άκουσμα της είδησης εκείνη αρχικά διστάζει, αλλά μετά από σκέψη, αποφασίζει τελικά να το κάνει.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή αφού π πάμπλουτη αριστοκράτισσα ενημερώνεται για την κίνηση της Ρενάτας και του Αχιλλέα και προχωρά ακάθεκτη στο επόμενο μέρος του σατανικού της σχεδίου. Αρχικά, λοιπόν, επικοινωνεί με τον Αχιλλέα λέγοντας του πως τόσο αυτός όσο και η πρώην σύζυγος του έπεσαν στην παγίδα που τους έστησε σχετικά με τους διαγωνισμούς που κέρδισε από τις προκηρύξεις του Δημοσίου.

Μόνο που τώρα πρέπει να κάνουν ό, τι τους ζητήσει ώστε να μην τους φέρει αντιμέτωπους με τον νόμο και να μην καταγγείλει τη Ρενάτα! Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, τον απειλεί ανοιχτά πως αν δεν πείσει τη Ρενάτα να πουλήσει τις μετοχές που έχει στην εταιρεία, θα μπει στη φυλακή. Κι αυτή τη φορά θα είναι για κάτι που έχει διαπράξει και, φυσικά, υπάρχουν στοιχεία. Ο άντρας εκείνη τη στιγμή πανικοβάλλεται αλλά προσπαθεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία την κατάσταση.

Αργότερα, η Κέντρα καλεί τη Ρενάτα στο γραφείο της και την ενημερώνει σχετικά, δίνοντας της το δικαίωμα να επιλέξει ανάμεσα στην υπογραφή του συμβολαίου που της παραχωρεί τις μετοχές της Sofo, ώστε να τις αγοράσει και να είναι η κύρια μέτοχος, ή να μπει στη φυλακή. Κι ενώ η πάμπλουτη αριστοκράτισσα πιέζει τη Ρενάτα να υπογράψει την καταγγέλει, παράλληλα, στις Αρχές για πλαστογραφία. Παράλληλα, ο Μάρκος, ο οποίος φοβόταν από την πρώτη στιγμή αυτή την εξέλιξη, πείθει τον Φώτη να κατηγορήσουν τον Αχιλλέα ότι παγίδεψε εκείνος την κοπέλα.

Λίγες ημέρες μετά, όμως, σημαίνει συναγερμός. Η Αστυνομία έχει ένταλμα σύλληψης για τη Ρενάτα, η οποία, όταν συλλαμβάνεται για πλαστογράφηση και εξαπάτηση του Δημοσίου, αντιλαμβάνεται ότι μία νέα περιπέτεια ξεκινά και, ενδεχομένως, να μην έχει καλό τέλος, αφού θα οδηγηθεί στη φυλακή. Στο μεταξύ, η Κέντρα και ο Μάρκος αναζητούν τρόπους για να ενοχοποιήσουν τον Αχιλλέα στα μάτια της, καθώς, αν δεν την πίεζε να πλαστογραφήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί..

Πηγή: Μy Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved