Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν 17 χρόνια μετά! Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ
Media

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν 17 χρόνια μετά! Συγκινεί το επίσημο τρέιλερ

Τα «Φιλαράκια»: Η τηλεοπτική σειρά η οποία έκανε πάταγο παγκοσμίως επιστρέφει με ένα απολαυστικό τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε....

Τα Φιλαράκια "Friends" είναι η αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά η οποία πέρασε στην ιστορία της τηλεόρασης, ως μια από τις πιο πετυχημένες κωμικές δουλειές της μικρής οθόνης.

https://www.instagram.com/p/CI6q3ieH7Ei

Τη σειρά δημιούργησαν οι Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 από το NBC και σταμάτησε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση για όλο αυτό το διάστημα.

Με καστ πρωταγωνιστών τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, η σειρά περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους στη δεύτερη και στην τρίτη δεκαετία των ηλικιών τους που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/CI03Xq0Bijo

Τα επεισόδια απεικονίζουν συνήθως κωμικές και ρομαντικές περιπέτειες των φίλων αλλά και θέματα σταδιοδρομίας, όπως τον Τζόι να ψάχνει για ρόλους και την Ρέιτσελ να αναζητά θέσεις εργασίας στη βιομηχανία της μόδας. Οι έξι χαρακτήρες έχουν πολλά ραντεβού και σοβαρές σχέσεις, όπως η Μόνικα με τον Ρίτσαρντ Μπερκ, και ο Ρος με την Έμιλι Γουόλθαμ. Η διαλείπουσα σχέση του Ρος και της Ρέιτσελ είναι η πιο συχνά επαναλαμβανόμενη ιστορία. Κατά την διάρκεια των δέκα χρόνων που κρατάει το σίριαλ, επαναλαμβάνεται το ειδύλλιο Ρος-Ρέιτσελ στο να τα φτιάχνουν και να χωρίζουν. Ο Ρος παντρεύεται για λίγο την Έμιλι.

Ο Ρος και η Ρέιτσελ έχουν ένα παιδί μαζί μετά από ένα ξενύχτι, o Τσάντλερ και η Μόνικα παντρεύονται όπως και η Φοίβη παντρεύεται τον Μάικ Χάνιγκαν. Άλλοι συχνά επαναλαμβανόμενοι χαρακτήρες περιλαμβάνουν τους γονείς του Ρος και της Μόνικα, Τζακ και Τζούντι Γκέλερ από το Λονγκ Άιλαντ, την πρώην σύζυγο του Ρος, Κάρολ Γουίλλικ, τον γιο τους Μπεν Γκέλερ, καθώς και τη σύζυγο της Κάρολ, Σούζαν Μπαντς, τον μπαρίστα του Central Perk Γκάνθερ, την πρώην φίλη του Τσάντλερ, Τζάνις Γκόραλνικ και τη δίδυμη αδερφή της Φοίβης, την Ούρσουλα Μπουφέι.

Τα Φιαλαράκια ενώθηκαν ξανά, ενώ σύντομα θα προβληθούν όλες οι εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών 17 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Δείτε το τρέιλερ του Friends The Reunion που κυκλοφόρησε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved