MasterChef 5: Χτύπησε κόκκινο η αγωνία - Η ανακοίνωση των κριτών για την τελική πεντάδα
Media

MasterChef 5: Χτύπησε κόκκινο η αγωνία - Η ανακοίνωση των κριτών για την τελική πεντάδα

MasterChef 5: Το νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ήταν  αρκετά κρίσιμο για την πορεία των παικτών - Οι κριτές ήταν ξεκάθαροι από την αρχή.

Όλο και πιο κοντά στο μεγάλο τελικό πλησιάζουν οι παίκτες του φετινού MasterChef. Περισσότερα παρουσίασαν οι κριτές του ριάλιτι στο νέο επεισόδιο στο οποίο και ξεκίνησαν οι Ημιτελικοί για το ριάλιτι μαγειρικής.

«Μετά από όσα περάσατε και περάσαμε, είμαστε εδώ κι εσείς είστε η τελική εξάδα του φετινού MasterChef. Συγχαρητήρια και στους έξι παιδιά. Ξεκινάνε οι Ημιτελικοί. Τι σημαίνει αυτό; Μετά από διάφορες και συνεχόμενες δοκιμασίες θα καταλήξουμε στους δύο φιναλίστ, στους δύο που θα επικρατήσουν και θα είναι στον φετινό τελικό του MasterChef 5», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Αμέσως οι παίκτες φάνηκαν προβληματισμένοι, θέλοντας πάντα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακολούθησε η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου...

«Έχουμε δύο δοκιμασίες. Στο τέλος της ημέρας, από έξι θα μείνετε πέντε. Στην πρώτη δοκιμασία θα διαγωνιστείτε σε ζευγάρια. Το ζευγάρι που θα κερδίσει, θα πάει στον εξώστη και είναι αυτόματα στους πέντε του φετινού MasterChef. Οι υπόλοιπο τέσσερις δυστυχώς θα πάνε σε δοκιμασία αποχώρησης», ανέφερε ο κριτής.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved