Άγριες Μέλισσες: Τα «σπάει» το spoiler που δίνει ο Παναγιώτης! Θα ντυθεί γαμπρός;
Media

Άγριες Μέλισσες: Τα «σπάει» το spoiler που δίνει ο Παναγιώτης! Θα ντυθεί γαμπρός;

Ο Παναγιώτης, ο καφετζής των «Άγριων μελισσών» του ΑΝΤ1, είναι από τα καλύτερα παιδιά του Διαφανίου.

Μην κοιτάτε που δεν έχει βρει ακόμη νύφη, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Βέβαια στη νέα σεζόν μόνο εκεί δεν θα έχει το μυαλό του, αφού έρχονται τα πέτρινα χρόνια της χούντας.

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης που τον υποδύεται με ιδιαίτερη μαεστρία, αποδεικνύοντας με αυτόν τον ρόλο στο ευρύ κοινό το μέγεθος του ταλέντου του, μιλά στο περιοδικό tv24 και αποκαλύπτει όλα όσα θα συμβούν στα ολοκαίνουριο επεισόδια.

Τόσο καιρό παρέα με τον Παναγιώτη, τι έχετε εκτιμήσει στον χαρακτήρα του; «Το συναίσθημα του δικαίου που έχει, γιατί κι εγώ το κουβαλάω ως Αλέξανδρος. Η κοινωνία μας είναι άδικη, οπότε μπαίνεις πολλές φορές σε ηθικό δίλημμα. Ο Παναγιώτης έχει μια ευθύτητα, αγαπά­ει τους ανθρώπους βαθιά, ακόμη και τον ξάδελφο του που είναι αριστερός ενώ εκείνος βασιλικός. Και για τη Βιολέτα έχει μεγάλη αγάπη. Παρότι φαίνεται ότι είναι "ανθρωπάκι", δεν φοβάται να υποστηρί­ξει αυτό που πιστεύει και μπαίνει μπρο­στά. Δεν διστάζει».

Η αλήθεια είναι ότι και στην περίπτω­ση του Προκοπή και της Λέτας, παρά το τι πρόσταζε η ηθική της εποχής, εκείνος προέτρεψε τον ξάδελφο του να προχωρήσει αυτή τη σχέση. «Λειτούργησε με την αγάπη και το συ­ναίσθημα και όχι με τη λογική. Είναι ένας προχωρημένος για την εποχή του άνθρω­πος. Είναι μεγάλη ευτυχία να παίζω με τον αγαπημένο μου Γιώργο Ηλιόπουλο. Χαρήκαμε πολύ αυτή τη σκηνή».

Και στη Βιολέτα έχει σταθεί πολύ ο Παναγιώτης όπως και το αντίθετο. Τι θα γίνει τώρα με τον Μιλτιάδη που θα τον ξανακλείσουν στο ψυχιατρείο;

«Πάλι ο Παναγιώτης της στέκεται αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστο­ρία. Η Βιολέτα είναι μια πονεμένη γυναίκα που δεν έχει παιδιά, γι' αυτό και αγάπησε τόσο τον Ευτυχή, κι έχει σταθεί βράχος στον άντρα της με προσωπικό κόστος. Ας ελπίσουμε ότι θα βρει τη χαρά».

Ευτυχώς που υπάρχει και το καφενείο και λέτε και κανένα αστείο. «Τον τελευταίο καιρό κι εκεί στενόχωρα είναι».

Τουλάχιστον πα­ντρέψατε τον Προύσαλη με τη Ρίζω. Για τον Παναγιώτη... θα βρέξει καμιά νύφη; «Για φέτος δεν νομί­ζω να υπάρξει κάτι. Μάλλον δεν προλαβαίνουμε. Για τη επόμενη σεζόν δείξει. Πόση λάντζα να κάνει κι αυτός», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved