MasterChef 5: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που πέρασαν στην τελική πεντάδα
Media

MasterChef 5: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που πέρασαν στην τελική πεντάδα

MasterChef 5: Αγωνία για τους έξι παίκτες λίγο πριν τη νέα αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής - Όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο...

Οι Ημιτελικοί του φετινού MasterChef ξεκίνησαν και οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν τις αλλαγές στο διαγωνιστικό κομμάτι για την ανάδειξη της τελικής πεντάδας, η οποία στη συνέχεια θα γίνει δυάδα.

Στο νέο επεισόδιο οι έξι παίκτες θα έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια. Ένα μόνο ζευγάρι (δύο δηλαδή παίκτες) θα εξασφάλιζε και μια θέση στον εξώστη, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και στην τελική πεντάδα.

Όσο για τα δύο ζευγάρια που θα έμεναν πίσω, θα έπρεπε να περάσουν σε νέα δοκιμασία από την οποία και θα προέκυπτε η επόμενη αποχώρηση.

Έτσι οι παίκτες ξεκίνησαν τη διαδικασία προκειμένου να χωριστούν σε ζευγάρια. Ο ανταγωνισμός και τα...νεύρα έφεραν για άλλη μια φορά επικές ατάκες.

Το πρώτο ζευγάρι ήταν η Μαργαρίτα και ο Παύλος, το δεύτερο η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος Σ, ενώ το τρίτο, ο Ιωάννης και ο Διονύσης.

Για άλλη μια φορά στο twitter έγινε χαμός με την Μαργαρίτα και τον Παύλο να συγκεντρώνουν τα πιο θετικά σχόλια.

Ποιο ήταν το ζευγάρι που πέρασε στην πεντάδα και ποιοι είναι οι επόμενοι 4 υποψήφιοι; Οι απαντήσεις στις παρακάτω φωτογραφίες...

https://www.instagram.com/p/CPGzICsKuTN
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved