Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά την πρόκρισή της στον τελικό
Media

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη μετά την πρόκρισή της στον τελικό

Eurovision 2021: Μία εντυπωσιακή εμφάνιση η Στεφανία Λυμπερακάκη διαγωνίστηκε στον Β ημιτελικό της φετινής Eurovision δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων της και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό που θα γίνει το Σάββατο (22-05) διεκδικώντας ακόμη και τη νίκη.

Η Στεφανία ανέβηκε on stage και σάρωσε τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο με την υπέροχη φωνή της αφού το Last Dance ξεσήκωσε το στάδιο!

Η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε αρχικά κινούμενη σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε πραγματικά θαύματα για μια ακόμη φορά.

Με δυναμισμό χόρεψε τον “τελευταίο της χορό” γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”. Και πράγματι αυτό το εισιτήριο χαρίζει μια νέα αρχή στην 18χρονη Στεφανία!

Λίγη ώρα μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό, η Στεφανία Λυμπερακάκη, μίλησε στις κάμερες.

Συγκεκριμένα είπε: «Το πρώτο πράγμα που είπα όταν προκριθήκαμε ήταν “oh my God”. Συγκινήθηκα στο αποτέλεσμα. Φοβήθηκα πως δεν θα περνούσα γιατί δεν έλεγαν Ελλάδα και είπα “αυτό ήταν, πάμε σπίτι”. Πάνω στη σκηνή είχα λίγο άγχος. To είδα το αποτέλεσμα στη σκηνή και μου άρεσε πολύ. Ήταν δύσκολη σκηνική παρουσία, αλλά έχουμε κάνει πολλές πρόβες. Οπότε όλα καλά.»!

Και τόνισε: «Στον τελικό δε θα αλλάξει τίποτα, έτσι θα είναι το τραγούδι στη σκηνή. Το πρώτο μήνυμα που πήρα μετά τον τελικό ήταν από τη μαμά μου. Μου είπε πως ήμουν τέλεια. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανα πριν ανέβω στη σκηνή ήταν στην αδερφή μου. Το Σάββατο πρέπει να είμαι πιο χαρούμενη στη σκηνή»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με τις δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπεράκη που πρόβαλε η εκπομπή, Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved