Αγγελική: Ο Δημήτρης σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής και τον έθαψε στον κήπο
Media

Αγγελική: Ο Δημήτρης σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής και τον έθαψε στον κήπο

Αγγελική: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha - Η Αγγελική έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη που θα την σοκάρει...

Όλοι εκτός οπό τον Στέφανο ρωτούν ξανά και ξανά την Αθηνά για τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής, καθώς θεωρούν πως με κάποιον τρόπο εμπλέκεται.

Εκείνη όχι όπλα το αρνείται κατηγορηματικό, αλλά τους τονίζει ότι κανένα μέλος της οικογένειας τους δεν έχει ιδέα τι απέγινε εκείνος ο άντρας που τους βοηθούσε στο κτήμα πριν από πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα όμως προσπαθεί να καλύψει τον Δημήτρη, που τον σκότωσε πάνω στα νεύρα του. Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Αποστόλης ακούσει μια στιχομυθία της Αθηνάς και του Δημήτρη σχετικά με την Αγγελική και το κακό που έχει προκαλέσει στις ζωές τους. Για την ακρίβεια, εκείνος θα παρακαλεί την Αθηνά να του δώσει την άδεια να τη «βγάλει από τη μέση», όπως έβγαλε πριν χρόνια και τον πατέρα της και τον έθαψε στον κήπο, καθώς αν μαθευτεί ο βιασμός, η οικογένεια τους θα τιναχτεί στον αέρα.

Ακούγοντας ο Αποστόλη τα λόγια αυτά, θα τρέξει να τα μεταφέρει στον αδελφό του, του οποίου οι υποψίες θα επιβεβαιωθούν. «Είναι επικίνδυνος. Μου το είχες πει αλλά πλέον σιγουρεύτηκα. Ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει την Αγγελική, όπως σκότωσε και τον πατέρα της λίγα χρόνια πριν. Τον άκουσα να το λέει στη μάνα του. Πρέπει να βρεις την Αγγελική, Μιχάλη. Η ζωή της είναι σε άμεσο κίνδυνο. Κάνε κάτι...», θα του επισημάνει και ο Μιχάλης με τη σειρά του θα το πει στην Αγγελική, η οποία μόλις το μάθει θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω φωτογραφίες...

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved