Η Φαμίλια: Νίκος Σταυρακούδης: «Η σχέση μου με τη σειρά έχει πολλά χρόνια ιστορία»
Media

Η Φαμίλια: Νίκος Σταυρακούδης: «Η σχέση μου με τη σειρά έχει πολλά χρόνια ιστορία»

Ο Νίκος Σταυρακούδης υποδύεται τον Βαγγέλη Αυγερινό στη σειρά «Φαμίλια», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Πολύπλευρο ταλέντο, είναι και επιτυχημένος σεναριογράφος, καθώς μαζί με τη Σάρα Γανωτή έχουν υπογράψει δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες.

«H Φαμίλια» ήταν ένας σεναριογραφικός στόχος γι' αυτόν, πλην όμως ευοδώθηκε μέσω της ηθοποιίας, και μάλιστα με τον ιντριγκαδόρικο ρόλο του ψυχολόγου
Υποδύεστε τον ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου Βαγγέλη Αυγερινό με μεγάλη επιτυχία.

Τι σχέση έχετε με την ψυχολογία;

«Η επιστήμη της ψυχολογίας μου είναι οικεία, αφού στη δουλειά μου, είτε ως σενα-ριογράφος είτε ως ηθοποιός, έχω να κάνω με ανθρώπους. Με χαρακτήρες αδύναμους, πολύπλοκους, αντισυμβατικούς, νοσηρούς, όλους. Κατά τα άλλα, η σχέση μου γενικά με την ψυχολογία είναι στα διαβάσματα μου και σε κάποιες προσωπικές συνεδρίες που έκανα».

Τι σας αρέσει περισσότερο στο ρόλο αυτό;

«Για να είμαι ειλικρινής, πρώτη φορά πληρώνομαι γι' αυτό! Σε όλη μου τη ζωή με θυμάμαι να είμαι πάντα ανάμεσα σε φίλους, σε ζευγάρια και πάντα το θέμα των σχέσεων και κατά πόσο η καθημερινότητα τις φθείρει, ήταν στην ατζέντα».

Εσείς έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο;

«Φυσικά. Είχε πολλή πλάκα, γιατί για πολύ καιρό το μόνο που έκανε ήταν να γράφει και να γράφει και να γράφει! Μπλόκαρα! Είναι περίεργη υπόθεση η ψυχολογία. Πρέπει να είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο ταξίδι, εγώ η αλήθεια είναι πως δίστασα. Τώρα, όμως, με όλα αυτά που ζούμε και έπειτα από δύο σημαντικές απώλειες που είχα, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω, να κάνω αυτό το δώρο στον εαυτό μου και κατ' επέκταση στο περιβάλλον μου και στους φίλους μου».

Πώς βρεθήκατε στη «Φαμίλια» και τι σχέση είχατε με τη σειρά;

«Η σχέση μου με τη σειρά έχει πολλά χρόνια ιστορία. Ήταν ένα ισραηλινό κόνσεπτ που το πίστευε πολύ η Θεανώ Κυριακή στον ΑΝΤΙ και το αγάπησα πολύ κι εγώ. Προσπαθήσαμε τότε με τη συνεργάτιδα μου Σάρα Γανωτή να το φέρουμε στα μέτρα μας, να το κάνουμε ελληνικό, αλλά ναυάγησε, ίσως δεν ήταν η ώρα του. Τώρα, λοιπόν, που ήρθε η ώρα του, με βρήκε με την ιδιότητα του ηθοποιού, που δεν σας κρύβω ότι την απολαμβάνω», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved