Ο Γιώργος Λεμπέσης στο House of Fame: Η εξομολόγηση του για το ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Media

Ο Γιώργος Λεμπέσης στο House of Fame: Η εξομολόγηση του για το ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο

House of Fame: Ο Γιώργος Λεμπέσης "εισέβαλε" στην Μουσική Ακαδημία λίγο πριν τον Ημιτελικό και μίλησε μεταξύ άλλων για το ντουέτο του με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Γιώργος Λεμπέσης εμφανίστηκε στην Μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΪ για να βοηθήσει τον Στέφανο και τον Γιώργο Σπετσιώτη με το ντουέτο τους στο τραγούδι «Φίλε».

Το εν λόγω επιτυχημένο τραγούδι, το έχει ερμηνεύσει παρέα με τον έναν και μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο που απολαμβάνουμε να το ακούμε μέχρι και σήμερα.

"Δεν το πίστευα ότι θα τραγουδήσω με τον Βοσκόπουλο. Δουλεύαμε μαζί και είχαμε μια ιδιαίτερη αγάπη. Τον έλεγα "πατερούλη" και με έλεγε "γιόκα" μου. Στα τόσα χρόνια λαμπρής πορείας, ο Τόλης δεν είχε κάνει ποτέ ανδρικό ντουέτο. Οπότε μια μέρα τον πήρα όταν ήμουν μόνος μου στο στούντιο και του λέω "Έλα πατερούλη, θέλω να σου κάνω μια πρόταση, ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Φοίβος και έλεγα μήπως το κάνουμε παρέα και θέλω να το ακούσεις", είπε αρχικά ο Γιώργος Λεμπέσης.

Και συνέχισε, λέγοντας πως ο Τόλης Βοσκόπουλος δέχτηκε κατευθείαν να κάνει το ντουέτο, καθώς εμπιστευόταν τυφλά και τον τραγουδιστή αλλά και τον Φοίβο.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved