House of Fame: Μοίρασε… εγκεφαλικά η sexy Ελένη Φουρέιρα φορώντας ζαρτιέρες στον Ημιτελικό!
Media

House of Fame: Μοίρασε… εγκεφαλικά η sexy Ελένη Φουρέιρα φορώντας ζαρτιέρες στον Ημιτελικό!

House of Fame: Στο 12ο live concert και στον μεγάλο Ημιτελικό της Μουσικής Ακαδημίας μας υποδέχτηκε απόψε το βράδυ (14/5) η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα!

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ως μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής είναι εκεί για να παρακολουθήσουν για να προσφέρουν τον δικό τους ξεχωριστό σχολιασμό.

Απαστράπτουσα με την sexy της εμφάνιση για ακόμα μια Παρασκευή, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει ένα κοντό σορτσάκι με το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε μπουστάκι και σακάκι. Μας "ζάλισε" η Ελένη Φουρέιρα με τις ζαρτιέρες που συνόδευσε αυτό το τέλειο outfit.

Κοντά τους βρίσκονται οι καθηγητές, ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος αλλά και ο συνθέτης και τραγουδιστής Άκης Δείξιμος εμψυχώνοντας και κάνοντας τις δικές τους παρατηρήσεις. Η Πέννυ Μπαλτατζή δεν ήταν εκεί, καθώς όπως είπε η παρουσιάστρια ένιωθε μια αδιαθεσία.

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει το τηλεοπτικό κοινό και τους σπουδαστές καθώς στη σκηνή του House of Fame La Academia θα ανέβει ο Δήμος Αναστασιάδης δίνοντας ένα ξεχωριστό σόου.

Διπλή αποχώρηση και πολλές εκπλήξεις μας περιμένουν απόψε στις 21.00 στο live concert της Μουσικής Ακαδημίας με την μοναδική Ελένη Φουρέιρα!

Δείτε το βίντεο της έναρξης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved