Η Φάρμα: Έσταξε φαρμάκι ο Ιατρόπουλος – Τα λόγια του «ισοπέδωσαν» την Έλενα Τσικιτίδου
Media

Η Φάρμα: Έσταξε φαρμάκι ο Ιατρόπουλος – Τα λόγια του «ισοπέδωσαν» την Έλενα Τσικιτίδου

H Φάρμα: Την «έσφαξε» με το γάντι την Έλενα Τσικιτίδου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς συνέβη και ο ηθοποιός έσταξε το φαρμάκι του για την παίκτρια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι την περασμένη εβδομάδα. Φεύγοντας η πρώην παίκτρια άφησε το καθιερωμένο γράμμα, μέσα από το οποίο πρότεινε τον παίκτη ή την παίκτρια που θα ήθελε για αρχηγό.

Η Αλεξάνδρα πρότεινε υποψήφια για την αρχηγία την Κάτια Δέδε με τους παίκτες να δίνουν την δική τους θετική ψήφο σε μια ακόμη ώστε να διεκδικήσουν την αρχηγεία.

Όταν ήρθε η σειρά του Μιχάλη Ιατρόπουλου είπε μπροστά σε όλους τον λόγο για τον οποίο ποτέ δεν θα ψήφιζε την Έλενα για αρχηγό της Φάρμας.

«Την Έλενα δεν υπήρχε περίπτωση να την ψηφίσω ούτε τώρα ούτε ποτέ για αρχηγό! Το άγχος που μας μετέδωσε ήταν εξοντωτικό και αγχώδες για όλους μας που ήδη είμαστε δηλαδή στην πρώτη γραμμή και ταλαιπωρημένοι εδώ και μήνες. Συνεπώς δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί ανθρώπους. Στη σχολή είναι άλλο πράγμα, ανθρώπους όμως δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί ούτε δουλειές», είπε και συνέχισε: «Γνώμη μου είναι αυτή. Σε συμπαθώ απεριόριστα αλλά αυτό που βλέπω… Δηλαδή δεν πάμε και στον πόλεμο! Σε ένα παιχνίδι είμαστε. Όλοι περάσαμε και γω ακόμα και βγήκα από το παιχνίδι και ήμουν με κάτι χαμόγελα μέχρι τα αφτιά», είπε.

Όσο για την αντίδραση της Έλενας;

Η παίκτρια στενοχωρήθηκε πολύ με όλα όσα άκουσε και τοποθετήθηκε επί του θέματος ενώ την δική της απάντηση έδωσε και η δίδυμη αδερφή της, Φένια.

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved