Η Φάρμα: Απίστευτη ανατροπή! Οι δίδυμες Φένια και Έλενα αντίπαλες! Ποια θα κερδίσει τη μάχη;
Media

Η Φάρμα: Απίστευτη ανατροπή! Οι δίδυμες Φένια και Έλενα αντίπαλες! Ποια θα κερδίσει τη μάχη;

Η Φάρμα: Δυνατό πολύ το αποψινό επεισόδιο καθώς ο Σάκης ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές μιας που το παιχνίδι σιγά σιγά οδεύει προς τον μεγάλο τελικό!

Μετά τη μάχη που έδωσαν στην αρένα, Κυριακή και Κάτια για την αρχηγία, η Κυριακή ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Από τη διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιοι θα είναι οι δυο υπηρέτες, εξαιρέθηκαν η Μαρία Μιχαλοπούλου καθώς ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδας αλλά και ο Θανάσης Πάτρας με την Έλενα Τσικιτίδου, οι οποίοι κέρδισαν το κουίζ.

Στο συμβούλιο η Κυριακή κλήθηκε να διαλέξει τους δυο υπηρέτες. Από τους άνδρες επέλεξε τον Billy και από τις γυναίκες την Φένια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αμέσως μετά ανακοίνωσε τις αλλαγές στη Φάρμα καθώς τώρα το ριάλιτι βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό. Έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής, όπως νωρίτερα τους αποκάλυψε πως αυτή ήταν η τελευταία εβδομάδα που το κοινό ψήφισε τον πιο δημοφιλή παίκτη, έτσι αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που θα υπάρχουν υπηρέτες στο σπίτι.

Η ανακοίνωση αυτή άφησε τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό και παρά την πίεση τους προς τον Σάκη να τους πει, τι αλλάζει στο ριάλιτι, ο παρουσιαστής τους άφησε με την απορία.

Αργότερα ο Σάκης επέστρεψε στο σπίτι και μάλιστα με αφορμή τα γενέθλια της Κάτιας, τους μοίρασε σοκολάτες αφού πρώτα επιδόθηκαν σε έναν μίνι μπασκετικό αγώνα με… λεμόνια.

Και αφού απόλαυσαν τις σοκολάτες τους, ο παρουσιαστής ζήτησε να μάθει από την Κυριακή σε ποιον από τους δυο υπηρέτες θα δώσει την μαύρη πέτρα.

Η Κυριακή επέλεξε τη Φένια ως πρώτη μονομάχο.

Μιας που τα κορίτσια πια είναι λιγοστά αφού η Κυριακή είχε την αρχηγία και η Μαρία την ασυλία, είχαν μείνει μόνο η Κάτια και η αδερφή της Φένιας, Έλενα.

Τα δυο κορίτσια μπήκαν στην αρένα και έδωσαν τη μάχη τους για την ασυλία. Και αυτό που απεύχονταν οι δίδυμες, αυτό συνέβη!

Η Έλενα έχασε την ασυλία από την Κάτια κι έτσι το Σάββατο (22-05) οι δίδυμες θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους. Ποια θα τα καταφέρει;

Θα το μάθουμε αύριο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved