Έλα χαμογέλα: «Κάγκελο» on air η Σίσσυ Χρηστίδου με την αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα
Media

Έλα χαμογέλα: «Κάγκελο» on air η Σίσσυ Χρηστίδου με την αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα

Καλεσμένος στην εκπομπή, Έλα χαμογέλα, ήταν ο Ορέστης Τζιόβας που «άφησε άφωνη» την ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου με την αποκάλυψή του! Τι είπε ο ηθοποιός;

Αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Έχω καλή σχέση με τον κόσμο, με προσεγγίζουν εύκολα. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν μου λένε ότι νιώθουν οικειότητα μαζί μου. Το να με θεωρεί απόμακρο ο κόσμος δεν με έχει βλάψει. Εγώ έχω φάει και κιτρινίλα και αυτό δεν είναι κάτι που θες. Ο κόσμος μετά ασχολείται με το κίτρινο μέρος, εκεί έβαλα τα όρια. Δεν με ρωτάνε πλέον για τα προσωπικά μου, το σκέφτονται και αυτό είναι καλό. Τις τελευταίες σχέσεις που είχα δεν βγήκαν στη δημοσιότητα. Βέβαια εξαρτάται και ποιον έχεις δίπλα σου»!

Και δεν δίστασε να πει: «Πέρασα μια φάση που δυσκολεύτηκα πριν από 2-3 χρόνια και σκέφτηκα να τα παρατήσω για οικονομικούς λόγους. Είναι οριακά τα χρήματα και στο θέατρο, η δουλειά είναι επισφαλής.» αφήνοντας άφωνη την παρέα του Έλα χαμογέλα!

Και συνέχισε λέγοντας: « Έχω διάφορα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω, το κομμάτι της εστίασης το ξέρω πολύ καλά, μου έχουν προταθεί συνεργασίες, απλώς δεν μπορώ αυτή τη δέσμευση. Η δουλειά που κάνω δεν είναι δεσμευτική. Θα ήθελα να πάω να κάνω μια σεζόν στη Θεσσαλονίκη, αλλά νομίζω ότι δεν θα επέστρεφα μόνιμα. Μου έκαναν μια πρόταση λίγο πριν από τον κορονοϊό αλλά το φοβήθηκα. Θα προτιμούσα να πάω να μείνω σε ένα χωριό».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved