Survivor Spoiler: Η ανατροπή! Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν
Media

Survivor Spoiler: Η ανατροπή! Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν

Survivor spoiler: Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης θα δημιουργηθούν οι δύο νέες ομάδες αυτής της εβδομάδας, σύμφωνα με τους νέους κανόνες του παιχνιδιού που έχει ήδη ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός!

Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor.

Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής με νέο επεισόδιο, στο οποίο Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν τη δική τους μάχη για να κατακτήσουν το έπαθλο που είναι φαγητό.

Όμως, οι δυο ομάδες θα αλλάζουν και θα δημιουργούνται νέες συνθέσεις.

Έτσι, στους Κόκκινους θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη. Μετά από καιρό ο Σάκης και η Μαριαλένα θα είναι στην ίδια ομάδα.

Ενώ, τους Μπλε θα απαρτίζουν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Κόρομι, η Καρολίνα Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο νέο επεισόδιο σύμφωνα με το τρέιλερ θα γίνει χαμός με τον Ντάφυ!

Αρχικά, ο Ντάφυ ακούγεται να λέει στον Γιώργο Λιανό: «Όταν πήγα στον γιατρό και πονούσα, ο Ασημακόπουλος με κορόιδευε. “Πάλι δε θα παίξεις; Πάλι τα ίδια κάνεις; Καραγκιοζάκο!”»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τότε σε έξαλλη κατάσταση του λέει: «Σε κορόιδευα; Με ποιο δικαίωμα; Σου έχουμε φέρει ασυλίες, σου έχουμε φέρει φαγητό»!

Και ο Ηλίας Μπόγδανος ξεσπά πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κατά του Ντάφυ: «Δεν με σέβεσαι ρε φίλε που πονάω, που ουρλιάζω! Δεν με σέβεσαι, που έχω σπάσει τα πόδια μου και βγαίνεις και πουλάς ρε παραμύθια…».

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved