Survivor: Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα και θα πάθεις πλάκα με την πρώτη φώτο
Media

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα και θα πάθεις πλάκα με την πρώτη φώτο

Χωρίς αποχώρηση θα κυλήσει η επόμενη εβδομάδα στο Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάσει και τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν. 

Οι δυο ξαφνικές οικειοθελείς αποχωρήσεις των James Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη από το Survivor έφεραν ανακατατάξεις και αλλαγές στο Survivor.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, στο OPEN, στα επόμενα επεισόδια δεν θα έχουμε αποχώρηση, ενώ θα υπάρξουν πολλά και πολύ μεγάλα έπαθλα για τους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης για να βγουν τα επεισόδια αριθμητικά, ενώ αποκάλυψε επίσης ότι ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει για λίγες ημέρες στην Αθήνα για κάποια προσωπικά του ευχάριστα θέματα κι έτσι την παρουσίαση θα αναλάβει ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα κάνει και πολλά δώρα στους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι, όπως ταξίδια και αυτοκίνητα.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και το ανακοίνωσε ο ίδιος ότι είναι στην πατρίδα με έναν πρωτότυπο τρόπο. Ο παρουσιαστής του survivor έγραψε πως επέστρεψε και ανέβασε μια φωτογραφία στα instastories, στην οποία αποκάλυψε πως τρώει… κοκορέτσι.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Λιανός από την Ελλάδα στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved