Eurovision 2021 τελικός: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα τηλεθέασης!
Media

Eurovision 2021 τελικός: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα τηλεθέασης!

Eurovision 2021 τελικός: Απίστευτα νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η ΕΡΤ χθες, 22 Μαΐου την ώρα προβολής του μουσικού διαγωνισμού!

Μετά από τέσσερις ώρες, η Ιταλία κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision 2021 αλλά και η ΕΡΤ ήταν μεγάλος νικητής αφού η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στα ύψη!

Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έφτασε σε τέταρτο το 70,3% και καθ' όλη τη διάρκεια του μουσικού διαγωνισμού σημείωσε ποσοστά πάνω από το 40%.

Στο δυναμικό κοινό έκανε 55,2%, ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 50,2%. Η ΕΡΤ1 σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια την ώρα που προβάλλονταν η Eurovision έκαναν μονοψήφια!

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision έγινε και νικήτρια στη συνδυαστική ψηφοφορία επιτροπών και κοινού αναδείχθηκε με 524 βαθμούς η Ιταλία!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πρώτη αναδείχθηκε η Ιταλία, δεύτερη η Γαλλία και τρίτη η Ελβετία με 499 βαθμούς και 432 βαθμούς αντίστοιχα.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέβηκε στη σκηνή της φετινής Eurovision και κατάφερε να ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη και η Ελλάδα κατέκτησε την δέκατη θέση.

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή της φετινής Eurovision και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας το "El Diablo", αλλά δεν κατάφερε να μπει στην δεκάδα και κατέκτησε την 16η θέση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved