Survivor: «Χαμός» στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη με την επιστροφή του – Δες τις πρώτες εικόνες!
Media

Survivor: «Χαμός» στο χωριό του Νίκου Μπάρτζη με την επιστροφή του – Δες τις πρώτες εικόνες!

Survivor: Στην Ελλάδα πάτησε το πόδι του ο Νίκος Μπάρτζης χθες το απόγευμα (22/5) και οι φίλοι του τού επιφύλασσαν την πιο θερμή υποδοχή όχι μόνο στο αεροδρόμιο αλλά και στο χωριό! 

Ο 26χρονος αγρότης ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, μόλις λίγες μέρες αφότου έφυγε οικειοθελώς ο φίλος του James Καφετζής, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μάλλον δεν περίμενε ούτε και εκείνος ότι θα προκαλούσε με την άφιξή του τόσο μεγάλο... χαμό!

Η αίθουσα αφίξεων του διεθνή αερολιμένα Αθηνών είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο και έγινε πραγματικά πανζουρλισμός όταν έκανε την εμφάνισή του ο Νίκος Μπάρτζης, αλλά το ίδιο έγινε και στο χωριό του!

Και μπορεί η Άννα Μαρία Βέλλη να είχε αναφέρει από το instagram της: "Όπως ίσως να έχετε δει η φιέστα για την υποδοχή του Νίκου έχει ακυρωθεί μετά τα τελευταία γεγονότα με τις πυρκαγιές, κάτι που εμένα και τον James μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και το υποστηρίξαμε εξαρχής και με χαρά διαπιστώσαμε πως και ο φίλος μας ο Νίκος θεώρησε απόλυτα σωστό να πράξει.

Η ανάγκη για είδη πρώτων βοηθειών εξακολουθεί να υπάρχει και θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε να παραδώσετε ό,τι μπορείτε στην παρακάτω διεύθυνση: Πλατεία Ιωάννη Γαλιλαίου στο κτηνιατρείο του Γιώργου Παπαθανασίου.

Όσο για την υποδοχή του Νίκου αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφει στην Ελλάδα και ελπίζουμε πως όταν όλα αυτά έχουν αίσιο τέλος, θα είμαστε όλοι εκεί για να τον υποδεχτούμε με τομάτες όπως πραγματικά του αξίζει", οι χωριανοί τον υποδέχτηκαν και έκαναν χαμό!

Όπως θα δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες, η υποδοχή του Νίκου Μπάρτζη στο χωριό του ήταν η πιο θερμή υποδοχή σε παίκτη ριάλιτι!

Δες παρακάτω πως υποδέχτηκαν τον παίκτη του survivor στο χωριό του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved