Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τέλος από το Πρωινό; – Αυτά είναι τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον
Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τέλος από το Πρωινό; – Αυτά είναι τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον

Τηλεοπτική «βόμβα» για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ο παρουσιαστής δεν θα είναι στο Πρωινό την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με την εκπομπή, Έλα χαμογέλα και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ήδη επικοινωνήσει με τους παρουσιαστές (Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα) αλλά έχει κάνει και μία συζήτηση με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ότι δεν θα είναι στο πάνελ του Πρωινού και ζήτησε από τους ιθύνοντες να μην ενεργοποιηθεί ο όρος +1 του συμβολαίου του.

Όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής, Έλα χαμογέλα, μία δυσαρέσκεια από μεριάς του διότι δεν αξιοποιήθηκε από το κανάλι σε άλλα projects πέρα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1!

Και στη συνέχεια η Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε ποια είναι τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον! Πού ενδέχεται να δούμε τον παρουσιαστή;

Δύο είναι οι εκπομπές που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, η μία είναι η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, εάν ο Κώστας Τσουρός αποχωρίσει, όπως λέγεται. H σχέση του Δημήτρη με τη Ναταλία είναι πολύ καλή και η χημεία τους δεδομένη.

Το δεύτερο «στρατόπεδο» που συζητά είναι αυτό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega όπου ο παρουσιαστής θα μπορούσε να έχει μία θέση και αν θυμάστε καλά η παρουσιάστρια του είχε κάνει πρόταση on air και είχε έρθει σε δύσκολη θέση…

Η Ελένη και ο Δημήτρης έχουν χημεία και η λαμπερή παρουσιάστρια τον θέλει στη νέα της εκπομπή!

Σε ποια εκπομπή τελικά θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved