Power of love: Πρώην παίκτης παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram - Οι πρώτες εικόνες
Media

Power of love: Πρώην παίκτης παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram - Οι πρώτες εικόνες

Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του πρώην παίκτης του Power of love και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram! 

Ο νεαρός βρήκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, αρκετούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι. Κάτι το οποίο ανακοίνωσε και μέσα από τις τρυφερές του αναρτήσεις στα social media.

Μπορεί στο πρώτο κύκλο του Power of love ο Παναγιώτης Θεόφιλος να ήταν ζευγάρι με την Άννα Λορένη, ωστόσο, η σχέση τους δεν κράτησε και τελικά ο ίδιος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Δανάης Παναγιώτου.

Ο πρώην παίκτης του Power of Love ντύθηκε γαμπρός και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους πολλά στιγμιότυπα από τον γάμο του!

«Όταν μπαίνει στη ζωή σου ο άνθρωπος σου, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν παίζει ρόλο το πόσο καιρό γνωριζόσαστε ή το τι θα πει ο κόσμος… Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, έρχεται και το κατάλληλο άτομο και όλα γίνονται με θέλημα Θεού είτε αργά είτε γρήγορα…! Για μένα αυτή η στιγμή έφτασε και είναι μακράν η πιο όμορφη και μοναδική στιγμή που έχω ζήσει ποτέ», είχε αναφέρει στα social media.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η Δανάη Παναγιώτου είναι full in love και επισφράγισαν τον έρωτά τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων!

Στον γάμο του βρέθηκε και ο καλός του φίλος και πρώην συμπαίκτης, Δώρος Παναγίδης!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο του πρώην παίκτη του Power of Love, Παναγιώτη Θεοφίλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved