GNTM: Τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν - Οι πρώτες φώτο των κριτών!
Media

GNTM: Τα γυρίσματα του νέου κύκλου ξεκίνησαν - Οι πρώτες φώτο των κριτών!

Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου του GNTM μόλις ξεκίνησαν! 

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά το νέο πρόσωπο, που θα «ταράξει» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, σε μια σειρά από δοκιμασίες ομορφιάς και μόδας, με στόχο να «αιχμαλωτίσουν» τον φακό αλλά και τις εντυπώσεις των 4 ειδικών της κριτικής επιτροπής.

Ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, η διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, υποδέχονται στην κριτική επιτροπή του GNTM 4 το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ισμηνή επέστρεψε πριν δύο μέρες, όπως είπε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το ριάλιτι έχοντας μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, για να δώσει την ευκαιρία και να αναδείξει, μαζί με τους υπόλοιπους κριτές, το επόμενο GNTM!

Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ και ξεκίνησε γυρίσματα!

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο Γιώργος Καράβας, ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών.

Τόσο η Ζενεβιέβ Μαζαρί όσο και ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram από μια φωτογραφία με τον Γιώργο Καράβα και ευχήθηκαν “καλή αρχή” και έτσι έγινε γνωστό ότι ξεκίνησαν γυρίσματα!

Δείτε τις φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα για το ριάλιτι μοντέλων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved